23χρονη καλλονή έκανε κοιλιακούς στο γυμναστήριο κι έμεινε παράλυτη

Τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια των ασκήσεων

Παράλυτη έμεινε η 23χρονη Βραζιλιάνα Marcelle Mancuso κατά τη διάρκεια ασκήσεων στο γυμναστήριο.

Συγκεκριμένα η νεαρή κοπέλα έκανε κοιλιακούς υπό την καθοδήγηση του γυμναστή της, όταν γλίστρησε και έπεσε με αποτέλεσμα να σπάσει έναν σπόνδυλο στο λαιμό της και να παραλύσουν τα χέρια και τα πόδια της.

Η 23χρονη που είχε πάθος με τη γυμναστική και το personal training είδε τη ζωή της να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη και για πολύ καιρό δεν μπορούσε να περπατήσει.

Οι γιατροί την προειδοποίησαν ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μείνει τετραπληγική, αλλά εκείνη δεν το έβαλε κάτω. Υπεβλήθη σε χειρουργείο, της τοποθέτησαν μια μεταλλική ράβδο στη σπονδυλική στήλη και μετά από αρκετούς μήνες φυσιοθεραπείας και αγώνα κατάφερε να ξαναπερπατήσει και να ξεκινήσει και πάλι τη γυμναστική.

«Νιώθω λες και έβλεπα έναν εφιάλτη και κάποιος με ξύπνησε. Θέλω με την ιστορία μου να βοηθήσω όσους περνάνε δύσκολες στιγμές με την υγεία τους. Όσο είναι κανείς ζωντανός έχει την ευκαιρία να αλλάξει τη ζωή του προς το καλύτερο. Η ζωή κρύβει πολλές εκπλήξεις και δυνατότητες. Αρκεί να έχεις το κουράγιο και την υπομονή να τις διαχειριστείς», λέει η ίδια. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top