Μέι για Τραμπ: «Ισχύει η πρόσκληση να επισκεφθεί επισήμως τη Βρετανία»

Είπε το «ναι» ο Πρόεδρος της Αμερικής

Μέι για Τραμπ: "Ισχύει η πρόσκληση"

Η πρόσκληση προς τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ να επισκεφθεί επισήμως τη Βρετανία ισχύει, παρά την αντίδρασή του για την επίθεση στο Λονδίνο την Παρασκευή, διαβεβαίωσε η ίδια η επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης.

«Η Αυτή Μεγαλειότης του απηύθυνε πρόσκληση και ο πρόεδρος την αποδέχθηκε. Απομένει να συμφωνήσουν στις ημερομηνίες και τον τρόπο οργάνωσης», δήλωσε η Τερέζα Μέι σε μια συνέντευξη που μαγνητοσκοπήθηκε την Παρασκευή και μεταδόθηκε σήμερα από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Σφάζονται» Τραμπ και Μέι μετά την επίθεση στο Λονδίνο: «Οι Βρετανοί ξέρουν ποιος είναι ο δράστης»

Να σημειώσουμε ότι με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση στο Parsons Green του Λονδίνου, Τραμπ και Μέι «σφάχτηκαν», όταν ο Πρόεδρος της Αμερικής βγήκε μέσω Twitter και δήλωσε πως οι βρετανικές αρχές γνωρίζουν τον τρομοκράτη:

«Άλλη μια επίθεση στο Λονδίνο από έναν αποτυχημένο τρομοκράτη. Πρόκειται για άρρωστους και παράφρονες ανθρώπους που βρίσκονταν στο μικροσκόπιο της Σκότλαντ Γιαρντ» ήταν το μήνυμα του Τραμπ που έλαβε την οργισμένη απάντηση της Μέι:

«Πιστεύω ότι δεν προσφέρει καμία βοήθεια όταν κάποιος προβαίνει σε εικασίες σχετικά με μια έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη», δήλωσε η κ. Μέι.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top