Viral το θαύμα της φύσης: Γέννησε το μωρό της μέσα στον αμνιακό του σάκο πηγαίνοντας στο μαιευτήριο

Απίστευτες εικόνες

Viral το θαύμα της φύσης: Γέννησε το μωρό της μέσα στον αμνιακό του σάκο πηγαίνοντας στο μαιευτήριο

Δεν πρόλαβε να φτάσει στο νοσοκομείο και έζησε το θαύμα της μητρότητας μέσα στο αυτοκίνητο, στη θέση του συνοδηγού.

Η Ρέιλι Σκούρι από το Πίτσμπουργκ κράτησε το μωρό της στα χέρια της, ενώ βρισκόταν στον αμνιακό σάκο, ο οποίος δεν έσπασε, μιας και ο μικρός Εαν Τζαμάλ δεν κρατιόταν και βγήκε πρόωρα από τη μήτρα της.

μητέρας του. με τον αμνιακό σάκο, ο οποίος δεν έσπασε. Ο σάκος αυτός είναι γεμάτος με υγρό που επιτρέπει στο μωρό να αναπνέει ελεύθερα. Κατά τη διαδικασία του τοκετού σπάει και το υγρό αποστραγγίζεται. Είναι αυτό που λέμε «έσπασαν τα νερά».

Μάλιστα, και η ίδια η μητέρα μοιάζει να το έβγαλε με... ένα πόνο, καθώς όπως εξομολογήθηκε κατάλαβε ότι γέννησε, όταν κατέβασε το παντελόνι της κι ένιωσε το κεφάλι του μωρού ανάμεσα στα πόδια της. Αν και αρχικά σκέφτηκε ότι το μωρό της είχε πεθάνει καθώς δεν κουνιόταν, όταν επιχείρησε να του χαιδέψει το πρόσωπο με τον αντίχειρά της, ο μπέμπης ανταποκρίθηκε και έτσι έφτασε ήσυχη μέχρι το νοσοκομείο.

Εκεί, μαμά και γιος έλαχαν της αμέριστης φροντίδας του προσωπικού, ενώ οι γιατροί "απεγκλώβισαν" τον Εαν από τον αμνιακό σάκο, που ζύγιζε μόλις 1,4 κιλά.

«Οι συσπάσεις συνέχιζαν να πλησιάζουν πιο κοντά η μία στην άλλη και να εντείνονται και πριν το καταλάβω ήρθε η ώρα να σπρώξω. Κάλεσα 911 γιατί ήμουν πολύ φοβισμένη. Δεν μπορούσαν να με καταλάβουν μέσα από τις κραυγές και τις συσπάσεις μου. Έτσι έδωσα το τηλέφωνο στον αρραβωνιαστικό μου. Κατέβασα το παντελόνι μου και με το χέρι μου ένιωσα ότι το κεφάλι του μωρού ήταν ανάμεσα στα πόδια μου. Έσπρωξα μια φορά και το 'θαύμα' μου ήρθε στην ζωή. Τότε κοίταξα κάτω και συνειδητοποίησα ότι ήταν ακόμα εντελώς τυλιγμένος στον αμνιακό σάκο», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η πανευτυχής μητέρα, ενώ σύμφωνα με τα ιατρικά δεδομένα αυτό που έζησε - και έζησε μαζί της και ολόκληρο το Instagram, μιας και η ανάρτηση έγινε viral - συμβαίνει σε λιγότερες από μία στις 80.000 γεννήσεις.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top