ΦΡΙΚΗ! Πέταξαν άνδρα από το αεροπλάνο

Η σορός του βρέθηκε στην οροφή νοσοκομείου

ΦΡΙΚΗ! Πέταξαν άνδρα από το αεροπλάνο

 Τη σορό ενός άνδρα, που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, άγνωστοι πέταξαν από ένα αεροπλάνο που πετούσε σε χαμηλό ύψος, βρήκαν στην οροφή ενός νοσοκομείου στη Σιναλόα του Μεξικού, σύμφωνα με αξιωματούχο της δημόσιας υπηρεσίας υγείας του Ελντοράντο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα βρέθηκε στην οροφή του κέντρου υγείας της πόλης στις 07:30 τοπική ώρα, ενώ αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν έξω από το κέντρο υγείας, ανέφεραν ότι είδαν ένα αεροπλάνο να πετά σε χαμηλό ύψος και να πετούν κάποιον από αυτό.

Αργότερα, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης της Σιναλόα, Χεσούς Μαρτίν Ρόμπλες ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ότι η σορός που βρέθηκε στην οροφή του κέντρου υγείας, φέρει τραύματα που μοιάζουν να οφείλονται σε πτώση με μεγάλη δύναμη.

Στην ίδια πόλη βρέθηκε επίσης δύο ακόμα πτώματα, με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να μεταδίδουν ότι και αυτές οι σοροί πετάχτηκαν από το ίδιο αεροπλάνο.

Πάντως, αξιωματούχος των υπηρεσιών υγείας επεσήμανε ότι δεν γνωρίζει αν το θύμα ζούσε όταν το πέταξαν από το αεροπλάνο, ενώ εισαγγελείς μετέβησαν στον τόπο, όπου βρέθηκε η σορός.

«Πρόκειται για μια αγροτική περιοχή και πετάνε συχνά αεροσκάφη τα οποία κάνουν ψεκασμούς», εξήγησε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, άγνωστοι, που οι αρχές πιστεύουν ότι είναι μέλη συμμορίας, μάζεψαν τις άλλες δύο σορούς.

Στην Πολιτεία Σιναλόα δρα το ομώνυμο καρτέλ του Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκουσμάν, ο οποίος διοικούσε τη συμμορία ως τη σύλληψή του το 2016. Ο Γκουσμάν εκδόθηκε στις ΗΠΑ νωρίτερα φέτος.

Μετά τη σύλληψη του βαρόνου των ναρκωτικών η Πολιτεία δοκιμάζεται καθώς έχουν ξεσπάσει συγκρούσεις ανάμεσα σε συμμορίες που προφανώς προσπαθούν να επεκτείνουν τα εδάφη τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top