Ο ταραχώδης γάμος του πρίγκιπα Κάρολου με την Νταϊάνα-"Τον χτυπούσε και μετά από τρία χρόνια το σεξ σταμάτησε"

Πικάντικες λεπτομέρειες

Ο ταραχώδης γάμος του πρίγκιπα Κάρολου με την Νταϊάνα-"Τον χτυπούσε και μετά από τρία χρόνια το σεξ σταμάτησε"

Μια σπάνια «ματιά» στον ταραχώδη γάμο του πρίγκιπα Καρόλου με την πριγκίπισσα Νταϊάνα προσφέρει μια νέα βιογραφία για τον πρωτότοκο γιο της βασίλισσας Ελισάβετ και του Φίλιππου. 

Ο γάμος τους εμφανίζεται καταδικασμένος από την πρώτη στιγμή, με το βιβλίο «Πρίγκιπας Κάρολος: Τα πάθη και τα παράδοξα μιας απίθανης ζωής» να αποκαλύπτει ότι ο Πρίγκιπας της Ουαλίας δεν ήθελε ποτέ να παντρευτεί την αγαπημένη πριγκίπισσα και μητέρα των παιδιών του. 

Το νέο βιβλίο, που θα κάνει την εμφάνισή του στα ράφια των βιβλιοπωλείων στις 4 Απριλίου, υπογράφει η Σάντι Μπέντελ Σμιθ, συγγραφέας και βασιλική βιογράφος. 

Όπως αποκαλύπτει το βιβλίο, ο πρίγκιπας Κάρολος όχι μόνο δεν ήταν χαρούμενος την ημέρα πριν από τον βασιλικό γάμο με την Νταϊάνα αλλά πέρασε το βράδυ κλαίγοντας. Η οικειότητα μεταξύ του ζευγαριού χάθηκε μόλις τρία χρόνια μετά τον γάμο τους, το σεξ σταμάτησε και άρχισαν να κοιμούνται σε διαφορετικές κρεβατοκάμαρες. 

Από το 1986 και μετά, Κάρολος και Νταϊάνα χώρισαν τους δρόμους τους. Το 1996 η «πριγκίπισσα του κόσμου» ερωτεύτηκε τον εκπαιδευτή ιππασίας της, τον Τζέιμς Χιούιτ και σύναψε σχέση μαζί του.

Ο Κάρολος είχε ήδη αρχίσει τότε να την απατά με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, τη γυναίκα που σημάδεψε από την πρώτη στιγμή τη ζωή του. 

Το βιβλίο, όμως, αποκαλύπτει και αρκετές «σκοτεινές» στιγμές του γάμου τους. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν τόσο δυστυχισμένη που έπεσε εσκεμμένα από την σκάλα ενώ ήταν τριών μηνών έγκυος. Την ίδια ώρα, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας κόβοντας τις φλέβες της με ένα κομμάτι τζαμιού. 

«Πώς μπορεί να τα έκανα όλα τόσο λάθος;» έγραψε ο πρίγκιπας Κάρολος σε κάποιον έμπιστο φίλο του, όπως αποκαλύπτει το βιβλίο.

Ένας φίλος της οικογένειας αποκάλυψε στην βιογράφο ότι ο Κάρολος ουδέποτε ήταν ερωτευμένος με την γυναίκα που «έκλεψε» την καρδιά της Βρετανίας αλλά και του υπόλοιπου κόσμου. 

«Ο Κάρολος δεν ήταν ερωτευμένος. Δεν ήταν έτοιμος ψυχολογικά, πίστευε ότι ο πατέρας του τού έκανε bullying» είπε ο εν λόγω φίλος του. 

Την ίδια ώρα, αποκαλύπτεται ότι η Νταϊάνα ήταν αρκετά σκληρή με τον Κάρολο, κοροϊδεύοντάς τον και λέγοντάς του ότι ποτέ δεν θα γίνει βασιλιάς. 

«Τον χτυπούσε στο κεφάλι όταν προσευχόταν τα βράδια. Ο Κάρολος αντιμετώπιζε την απίστευτη και συχνά εξοργιστική συμπεριφορά της Νταϊάνα προσπαθώντας να της αποσπάσει την προσοχή και μετά από χρόνια, εγκαταλείποντάς την» αναφέρει το βιβλίο, που παράλληλα επιβεβαιώνει κάτι που οι κύκλοι της βρετανικής ελίτ «ψιθυρίζουν» εδώ και πολλά χρόνια.

«Δεν ήθελε ποτέ να την παντρευτεί. Ήθελα να την αντικαταστήσει με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς αλλά οι πιέσεις από τους βασιλικούς κύκλους κράτησαν χώρια τον Κάρολο και την Καμίλα για πολλά χρόνια» λέει το βιβλίο, και συμπληρώνει: «Το 1980, πάνω από μια δεκαετία μετά την σεξουαλική επανάσταση, ο Κάρολος ήταν στριμωγμένος από το βασιλικό έθιμο να παντρευτεί παρθένα ή τουλάχιστον μια γυναίκα που φαινομενικά θα μπορούσε να πείσει ότι είναι παρθένα. Αναγκάστηκε, στην ουσία, να παντρευτεί πολύ νεότερη γυναίκα. Η διαφορά 12 ετών μεταξύ τους ήταν αγεφύρωτη». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top