Τους την...έπεσαν! Οργισμένοι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν περίμεναν την ομάδα τους στο αεροδρόμιο- Επεισόδια στο Παρίσι

Η ήττα κι ο αποκλεισμός τούς θύμωσαν

Κατάκαρδα πήραν την…ήττα από τη Μπαρτσελόνα μερικοί οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν! Οργισμένοι περίμεναν στο αεροδρόμιο την επιστροφή της ομάδας τους από τη Βαρκελώνη και είπαν να… τα σπάσουν. Στο στόχαστρο, φυσικά, ποιος άλλος; Οι παίκτες της ομάδας τους.

Ο αποκλεισμός και η ήττα προκάλεσαν βαρύ συναισθηματικό φορτίο στους οπαδούς. Θυμίζουμε ότι, όπως ήδη σας έχει ενημερώσει το star.gr, η Μπαρτσελόνα πέτυχε την μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών σε νοκ άουτ αγώνες του Champions League, συντρίβοντας την Παρί Σεν Ζερμέν με 6 – 1 μέσα στο Καμπ Νου και «γυρίζοντας» το 4 – 0 του Παρισιού. 

Έτσι, τα ξημερώματα, όταν η αποστολή της γαλλικής ομάδας έφτασε στη βάση της, οπαδοί που περίμεναν υπομονετικά για πολλές ώρες κινήθηκαν απειλητικά κατά μερικών ποδοσφαιριστών. Εκείνοι, τρομαγμένοι, μπήκαν γρήγορα στα αυτοκίνητά τους, αποχωρώντας όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Τραυματισμοί από τα επεισόδια δεν υπήρξαν, παρά μόνο ένας ελαφρύς. Όταν ο ποδοσφαιριστής Τιάγκο Μότα μπήκε στο αυτοκίνητό του, ξεκίνησε να οδηγεί και δεν σταμάτησε πουθενά, φοβούμενος τα χειρότερα. Έτσι, χτύπησε ελαφρά έναν εκ των οπαδών της ομάδας του.


Διαβάστε επίσης:

ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ οι Ισπανοί δημοσιογράφοι μετά το θρίαμβο της Μπαρτσελόνα- Χοροπήδαγαν σαν μικρά παιδιά! ΒΙΝΤΕΟ

Έξαλλοι πανηγυρισμοί για την Μπαρτσελόνα- Συνέτριψε 6-1 την Παρί Σεν Ζερμέν κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top