Σκηνές αρχαία τραγωδίας στο δικαστήριο για τη δολοφονία της 6χρονης Στέλλας - Αμετανόητος ο παιδοκτόνος

Την έπνιξε και την πέταξε στα σκουπίδια

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο δικαστήριο με τον αστυνομικό που κατηγορείται ότι έπνιξε την εξάχρονη κόρη του και την πέταξε στα σκουπίδια.

Με μια φωτογραφία της μικρής Στέλλας στα χέρια της η τραγική μάνα πλησίασε κλαίγοντας τον κατηγορούμενο και με τρεμάμενη φωνή ζήτησε από το δικαστήριο την παραδειγματική τιμωρία του.

«Αυτό ήταν το κοριτσάκι μου. Κοιτάξτε το. Δεν έπρεπε να καταλήξει στα σκουπίδια. Σήκωσε τα μάτια σου και δες, δεν ήταν για τα σκουπίδια».

Τι ισχυρίστηκε ο παιδοκτόνος

 

«Εκείνη εξακολουθούσε να μην θέλει να κάνει μπάνιο. Όπως  με χτυπούσε και το κεφάλι της βρισκόταν στο ύψος του στήθους μου, την έσφιξα με το δεξί μου χέρι για να σταματήσει να με χτυπάει, μέχρι που κατάλαβα ότι είχε χάσει τις αισθήσεις της. Άνοιξα το χέρι μου που το έσφιγγα και η Στέλλα έπεσε στο πάτωμα. Είδα ότι δεν ενέπνεε και κατάλαβα ότι κάτι κακό είχε γίνει. Τα έχασα, τρομοκρατήθηκα και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να βγάλω τη Στέλλα έξω από το σπίτι».

 

Τι κατέθεσε ο αστυνομικός που βρήκε το παιδί

«Η σκηνή που βγάζαμε από τον κάδο τις σακούλες και μέσα είδαμε το παιδί σαν να κοιμόταν, με έχει στιγματίσει».

Ο απόστρατος αστυνομικός, που έπαιρνε χάπια για κατάθλιψη, πριν από έναν χρόνο έπνιξε με τα χέρια του την κόρη του, τη μικρή Στέλλα, επειδή όπως ισχυρίστηκε, δεν ήθελε να κάνει μπάνιο.

Αμέσως μετά ο απόστρατος αστυνομικός πήρε το άψυχο κορμάκι του παιδιού του, το τύλιξε σε μια κουβέρτα, το έβαλε σε μια μαύρη σακούλα και το πέταξε σε ένα κάδο σκουπιδιών λίγα μέτρα από το σπίτι τους.

Κάμερα κυκλοφορίας κατέγραψε τις κινήσεις του και όταν κλήθηκε για ανάκριση, ξέσπασε και ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα του.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται πως δεν κατάλαβε πως έπνιξε το παιδί του αφού δεν είχε πλήρη συνείδηση των πράξεων του εξ αιτίας των αντικαταθλιπτικών που έπαιρνε.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top