"Έκλεισε τη μύτη και το στόμα της Στέλλας" - ΣΟΚΑΡΕΙ ο ιατροδικαστής που εξέτασε το κορμάκι της 6χρονης

"Ήταν βίαιος ο θάνατος"

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που αποκάλυψε ο ιατροδικαστής Σ.Μπουζιάνης που εξέτασε το άψυχο κορμάκι της 6χρονης Στέλλας , που έφυγε τόσο βίαια από τη ζωή από τα χέρια του ίδιου της, του πατέρα, όπως ο ίδιος φέρεται να ομολόγησε  στην Αγία Βαρβάρα.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε την άτυχη Στελλίτσα «ο θάνατος ήταν ασφυκτικός, από απόφραξη των ανωτέρων αεροφόρων οδών. Της έκλεισε τη μύτη και το στόμα. Με το χέρι πρέπει να το έχει κάνει ή να το έχει σφίξει επάνω του, δηλαδή να την πιέζει στο θώρακα, στην κοιλιά του, σε κάποιο σημείο που δεν μπορούσε το παιδάκι να αναπνεύσει».

«Εγώ είδα το περιστατικό χθες γύρω στις 2 τη νύχτα. Αυτό πρέπει να ήταν βραδινές ώρες ή ξημερώματα της χθεσινής μέρας, της Πέμπτης. Δεν  υπήρχαν στοιχεία κακοποίησης προγενέστερης, το παιδάκι ήταν καθαρό από όλες τις πλευρές. Του είχε ασκηθεί αυτή η πίεση, η βία δηλαδή γιατί ο ασφυκτικός θάνατος, είναι βίαιος θάνατος. Δεν υπήρχαν άλλα ευρήματα που να συνηγορούν ότι το παιδάκι είχε χτυπηθεί. Θα κάνουμε εξετάσεις DNA από τα νύχια του παιδιού να δούμε αν προκύπτει βιολογικό υλικό του πατέρα ή οτιδήποτε άλλο», πρόσθεσε ο κύριος Σ.Μπουζιάνης.

ΒΙΝΤΕΟ Ε Tatiana Live

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top