«Μην σκοτώνεις τη μαμά μας»,φώναζαν τα παιδιά στην φόνισσα του Κορωπίου-«Εκείνη μαχαίρωνε και έριχνε χαστούκια»

Η συγκλονιστική κατάθεση της αδερφής του θύματος στο δικαστήριο

Δίκη της φόνισσας του Κορωπίου

Ανατριχίλα προκαλούν όλα όσα κατέθεσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, κλαμένη και καταβεβλημένη η αδελφή της 35χρονης γυναίκας που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου μπροστά στα παιδιά της ηλικίας 11 και 13 ετών, πέρυσι τον Αύγουστο στο Κορωπί. Για τον φόνο κατηγορείται η 27χρονη ερωμένη του πρώην συζύγου της, με την οποία έχει αποκτήσει επίσης δύο παιδιά, ηλικίας 1 και 2,5 ετών, τα οποία είναι μαζί της στη φυλακή.

«Με πήρε τηλέφωνο το ένα παιδί και φώναζε βοήθεια. Άκουγα να της φωνάζουν "μη σκοτώνεις τη μαμά μας". Τη χτύπαγε και τα παιδιά την ρώταγαν, “γιατί το έκανε” και εκείνη τους απαντούσε ότι “είναι εμπόδιο”. Πέσανε πάνω της για να την σταματήσουν, αλλά ήταν τέτοια η μανία της που εκείνη την μαχαίρωσε ξανά. Τα παιδιά προσπάθησαν να της πάρουν το μαχαίρι. Αυτή χαστούκισε το ένα παιδί και το άλλο μπόρεσε να της πάρει το μαχαίρι και να το πετάξει», είπε η αδελφή του θύματος.

Ο δικηγόρος της αδελφής του θύματος, Απόστολος Λύτρας είπε πως «τα παιδιά βλέπουν εφιάλτες! Το ένα παιδάκι δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει ότι η μητέρα του έχει χαθεί και την περιμένει να γυρίσει».

Η αδελφή της άτυχης γυναίκας, η οποία έχει την επιμέλεια των παιδιών, περιέγραψε την καθημερινότητα του θύματος ως μία αλληλουχία καυγάδων, ψεμάτων και εντάσεων με τον πρώην σύζυγό της, αλλά και έντονων διαπληκτισμών με την 27χρονη. Η "Πέτρα του σκανδάλου", ο 41χρονος πρώην σύζυγος του θύματος, στην κατάθεση του ισχυρίστηκε εντελώς διαφορετικά πράγματα από τις πρώτες καταθέσεις του.

«Στις αρχικές καταθέσεις στις οποίες αμέσως πήγε και έδωσε (ο πρώην σύζυγος του θύματος) είπε ότι η κατηγορούμενη δημιουργούσε πάρα πολλά προβλήματα, είχε απειλήσει ότι θα σκότωνε την άτυχη γυναίκα, τα πράγματα τα οποία ήρθε να πει σήμερα είναι σε πλήρη αντίθεση», πρόσθεσε ο κύριος Λύτρας.

Δείτε επίσης: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το άγριο φονικό στο Κορωπί

Δείτε επίσης: Στο Star η «φόνισσα του Κορωπίου»: Μιλά μέσα από τις φυλακές-Η κραυγή αγωνίας για τα δυο της παιδιά

Δείτε επίσης: «Με κυρίευσε ο σατανάς» λέει η φόνισσα του Κορωπίου- Πριν από 5 μήνες σκότωσε τη σύζυγο του συντρόφου της

Η λέξη "παράνοια" περιγράφει απολύτως την κατάθεση του, είπε η συνήγορος υπεράσπισης Ειρήνη Μαρούπα.

Ο 41χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, καθώς λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της 35χρονης, πυροβόλησε με την κυνηγετική καραμπίνα τον πατέρα της ερωμένης του. «Τρελάθηκα όταν έμαθα ότι πέθανε», είπε ο ίδιος την Τετάρτη στο δικαστήριο.

«Άκουσα φωνές, ήταν ο μεγάλος μου γιος. Άκουγα “βοήθεια μπαμπά, χτυπάνε τη μαμά. Τρέχα”. Πήγα και είδα τις δυο γυναίκες κάτω. Την κατηγορούμενη την κρατούσαν οι δυο γιοι μου κάτω και η μαμά τους ήταν στα γόνατα. Λέω στην κατηγορούμενη "Τι έκανες;" και της έριξα δυο σκαμπίλια. Έβαλα την πρώην σύζυγο στο αυτοκίνητο και πήγα στο Κέντρο Υγείας. Της έλεγα “κάνε υπομονή” και μου είπε “Τα παιδιά να προσέχεις, τίποτα άλλο”», είπε επίσης ο πρώην σύζυγος του θύματος.

Η υπεράσπιση της αποκαλούμενης "φόνισσας του Κορωπίου" υποστηρίζει ότι πρέπει να γίνει μετατροπή της κατηγορίας, από ανθρωποκτονία από πρόθεση σε θανατηφόρα, μη σκοπούμενη βαριά σωματική βλάβη, εκφράζοντας την θέση πως τα τραύματα δεν ήταν καθοριστικής σημασίας και ότι ο θάνατος της 35χρονης επήλθε από αμέλεια των γιατρών. Δύο γιατροί κατέθεσαν την Τετάρτη πως η άτυχη μητέρα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου, νεκρή.

Δείτε επίσης: Η «Φόνισσα του Κορωπίου» είχε προειδοποιήσει:Τα τρία ξεσπάσματα πριν το άγριο έγκλημα

Δείτε επίσης: H φόνισσα του Κορωπίου μιλά μέσα από τη φυλακή: "ΘΟΛΩΣΑ δεν θυμάμαι τις μαχαιριές που έριξα"

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top