Τα πιο παράξενα τρακαρίσματα και στιγμιότυπα ever

Παρ' ολίγον ατύχημα και με τάρανδο

Μία κινηματογραφική καταδίωξη από την αστυνομία κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στην Τζώρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών. 

Η αστυνομία κυνηγούσε ένα κλεμμένο φορτηγό, ο οδηγός του οποίου πέταξε κυριολεκτικά στον αέρα για να ξεφύγει από τις αρχές. Όταν το φορτηγό έφτασε σε ένα αδιέξοδο, το περιπολικό που το ακολουθούσε έκοψε ταχύτητα, καθώς οι αστυνομικοί νόμισαν πως εγκλώβισαν τελικά τον δράστη. Εκείνος όμως δεν πτοήθηκε και συνέχισε να πατάει το γκάζι με αποτέλεσμα να πετάξει κυριολεκτικά και να βρεθεί στον από πάνω δρόμο. 

Ο συγκεκριμένος παραβάτης δε σταμάτησε ούτε νωρίτερα σε αστυνομικό που τον διέταξε να κατέβει από το όχημά του υπό την απειλή όπλου και πήγε αντ' αυτού να τον πατήσει. Τελικά τράκαρε σε έναν φράχτη και συνελήφθη.

HΠΑ:Τράκαρε με περιπολικό 

Αστυνομικοί στις Ηνωμένες Πολιτείες ενεπλάκησαν οι ίδιοι σε τροχαίο ατύχημα, όταν είχαν σταματήσει στον δρόμο για να βοηθήσουν σε άλλο τρακάρισμα.

Το περιπολικό είχε σταματήσει στην άκρη του δρόμου στην παγωμένη εθνική οδό της Άιοβα για να καταγράψουν τρακάρισμα, όταν ένας περαστικός οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του κι έπεσε πάνω στο τζιπ της αστυνομίας. Χρειάστηκε γερανός για να το μεταφέρει, αλλά ευτυχώς καταγράφηκαν μόνο μικροί τραυματισμοί.

Καναδάς: Παρ' ολίγον σύγκρουση με τάρανδο

Ένας τάρανδος αυτή τη φορά έχασε τον έλεγχο στο παγωμένο οδόστρωμα και βρέθηκε να γλιστράει κατά πλάτος της εθνικής οδού.

Οι οδηγοί κατάφεραν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους και να αποφύγουν μία σύγκρουση. Παρά τρίχα το μεγάλο ζώο γλίτωσε από μία διερχόμενη νταλίκα.

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top