Kινηματογραφική καταδίωξη στη Φλόριντα

Απεγκλωβισμός ηλικιωμένου από φλεγόμενο αμάξι

Μία καταδίωξη… κινηματογραφική έγινε στη Φλόριντα. Το μαύρο 4Χ4 κινείται πολύ γρήγορα για να ξεφύγει από την καταδίωξη του περιπολικού σπάει μπάρες και χτυπάει πάνω στις μπάρες προστασίας για την διέλευση του τρένου και στη συνέχεια χτυπάει σε ένα τοίχος  από παλέτες του εργοστασίου. 

Μάλιστα λίγο έλειψε να τραυματίσει σοβαρά και τους δυο υπαλλήλους που βρίσκονταν εκεί. Έντρομοι έτρεξαν να απομακρυνθούν στην αρχή αλλά  στη συνέχεια συνέβαλαν στη σύλληψη του υπόπτου από τους αστυνομικούς που τον κυνηγούσαν.

Απεγκλωβισμός ηλικιωμένου από φλεγόμενο αυτοκίνητο

Δραματικές είναι οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα περιπολικού στο Τέξας την Πρωτοχρονιά.

Ένα αυτοκίνητο στο οποίο είναι εγκλωβισμένος ένας 70χρονος έχει τυλιχθεί στις φλόγες μετά από τροχαίο ατύχημα. Οι αστυνομικοί που φτάνουν στο σημείο τρέχουν να βοηθήσουν τους διερχόμενους οδηγούς που προσπαθούν με τα χέρια να γυρίσουν το όχημα που έχει ανατραπεί στη μέση του δρόμου και να απεγκλωβίσουν τον ηλικιωμένο.  Ο κίνδυνος μιας έκρηξης είναι μεγάλος αλλά εκείνοι επιμένουν και τελικά καταφέρνουν να βγάλουν ζωντανό από το όχημα τον εγκλωβισμένο οδηγό.  

Ομαδικός γάμος για 92 ζευγάρια στην Ινδία

Η Ινδία στέλνει μήνυμα πως το μόνο που χρειάζεται για μία ευτυχισμένη ζωή είναι αγάπη και στοργή... 

Έτσι και για τα 92 ζευγάρια στην Ινδία που αποφάσισαν να κάνουν μια τελετή γάμου όλοι μαζί. Στην Ινδία στην πόλη Σουράτ γαμπροί και νύφες φόρεσαν τις παραδοσιακές του φορεσιές και ετοιμάσθηκαν για έναν ξεχωριστό γάμο. Τα ζευγάρια επέλεξαν να παντρευτούν μαζί όχι από επιθυμία αλλά λόγω έλλειψης χρημάτων. Την διοργάνωση επιμελήθηκε το σωματείο ορφανών γυναικών και δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από έναν λαμπερό γάμο ευκατάστατου ζευγαριού.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top