"Έχασε" το μωρό του στο χιόνι!

Σε αγώνα χόκευ οι οπαδοί ήταν 34.000 χιλιάδες λούτρινα αρκουδάκια 

Ένας μπαμπάς αισθάνθηκε ότι ο μικρός του γιός θα χαιρόταν πάρα πολύ αν τον ακουμπούσε για λίγο πάνω στο χιόνι μόνο που η έκπληξη που τον περίμενε τον έκανε να τα χάσει.

Το μωρό σκεπάστηκε από το φρέσκο μαλακό χιόνι που ήταν πούδρα. Γρήγορα και άμεσα ο πατέρας κινήθηκε και έσωσε το γιο του ...σαστισμένος από το αστείο που δεν του βγήκε με 50 πόντους χιόνι.

Σε αγώνα χόκευ οι οπαδοί ήταν 34.000 χιλιάδες λούτρινα αρκουδάκια 

Περισσότερα από 34 χιλιάδες λούτρινα βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο και πάνω στον πάγο αφού ήταν αγώνας χόκεϋ όταν η νίκη για τους Χερσευ Μπεαρς ήρθε επι της Μπινγαμτον .Οι φαν της ομάδας που το έκαναν για καλό σκοπό με στόχο την φιλανθρωπία έσπασαν το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ των 28χιλιάδων αρκούδων λούτρινων.

"ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ" ΚΑΔΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΚIΝΗΤΟ 

Η κάμερα αυτοκινήτου στο Τέξας δείχνει την στιγμή που κάδος απορριμμάτων φεύγει από φορτηγάκι και αλλάζει τρεις λωρίδες κυκλοφορίας στην πορεία του πετώντας στον αέρα  και καταλήγει στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου που οδηγούσε μια γυναίκα. Η οδηγός στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της αφού από θαύμα γλίτωσε χωρίς να πάθει το παραμικρό, αλλά έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top