Εντυπωσιακός υδροστρόβιλος στις ΗΠΑ

Iταλία : βρέθηκε θησαυρός με χρυσά ρωμαϊκά νομίσματα

Το συγκλονιστικό τροχαίο που είχε ο πρόεδρος της Μολδαβίας, Ιγκόρ Ντοντόν, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. 

Ο οδηγός ενός φορτηγού έχασε τον έλεγχο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου κινούταν η προεδρική λιμουζίνα. Η νταλίκα συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο του προέδρου και αμέσως μετά το όχημα της φρουράς του, που ακολουθούσε.

Τα δύο προεδρικά οχήματα ανατράπηκαν και ο Ντοντόν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ωστόσο, μαζί με τον Ντοντόν, στη λιμουζίνα επέβαιναν ο γιος και η μητέρα του, οι οποίοι τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται. 

ΗΠΑ : ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΥΔΡΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ 

Ένας εντυπωσιακός και ταυτόχρονα τρομακτικός υδροστρόβιλος σχηματίστηκε στη Βιρτζίνια.

Ο συγκεκριμένος υδροστρόβιλος παρόλο που φαίνεται να είναι αρκετά κοντά σε μία γέφυρα από την οποία περνούν αυτοκίνητα, δεν έφτασε μέχρι εκεί και προκάλεσε ζημιές μόνο σε δέντρα στην περιοχή.

Το φαινόμενο του υδροστρόβιλου εμφανίζεται τις μέρες με μεγάλη ζέστη και υγρασία και είναι η δίνη ανάμεσα σε ένα «καταιγιδοφόρο νέφος» και της επιφάνειας της θάλασσας. Σύμφωνα με ειδικούς, τα τελευταία χρόνια έχουμε όλο και περισσότερους λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

ΙΤΑΛΙΑ : ΒΡΕΘΗΚΕ ΘΥΣΑΥΡΟΣ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΡΩΜΑΪΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ 

Στο Κόμο της Ιταλίας βρέθηκε ένας θησαυρός 300 νομισμάτων από τη ρωμαϊκή εποχή.

Κατά τη διάρκεια ανασκαφής σε σημείο όπου τα τελευταία χρόνια φιλοξενούταν ένας κινηματογράφος και παλαιότερα δέσποζε ένα μοναστήρι, βρέθηκαν τα 300 χρυσά νομίσματα μέσα σε έναν τέλεια διατηρημένο αμφορέα, πιθανώς από τον 4ο αιώνα μ.Χ. Η ανακάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια εργασιών για την κατασκευή ενός νέου κτιρίου στην περιοχή.

Δείτε ολόκληρο το δελτίο ειδήσεων εδώ.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top