Αργεντινή: Θεαματική κατάρρευση παγετώνα

Η τρομερή δύναμη της φύσης σε όλο της το μεγαλείο.

Ένα απαράμιλλο φυσικό φαινόμενο κατέγραψε ο φακός στην Παταγονία της Αργεντινής, όταν κατέρρευσε ένα τεράστιο κομμάτι παγετώνα...

Η γέφυρα από πάγο, σμιλεμένη από τα νερά ενός ποταμού, υποχωρεί από τη διάβρωση. Λευκοί όγκοι καταρρέουν.. Ένα ανεπανάληπτο θέαμα... Τα κομμάτια αποκολλήθηκαν από παγετώνα στην Παταγονία.

ΗΠΑ: Αναχαίτηση UFO  σε ζωντανή μετάδοση

«Τι στο δ*** είναι αυτό το πράγμα;.. περιστρέφεται... Θεε μου! ...Κοίτα πώς πετάει»

Οι πιλότοι δεν πιστεύουν στα μάτια τους. Στη θάλασσα μπροστά τους, ένα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο. Το μαχητικό του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού το αναχαιτίζει.

Το βίντεο είναι από το 2015 αλλά είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

Υπερλούξ καταφύγιο για το τέλος του κόσμου

Σε περίπτωση που επιτεθούν οι εξωγήινοι: μια υπερ.-λουξ υπόγεια πόλη δίνει τη λύση για την... Ημέρα της Κρίσεως.. Είναι μια παλιά στρατιωτική βάση στη Νότια Ντακότα που μετατράπηκε σε σύγχρονη κιβωτό του Νώε.

Διαθέτει ανέσεις ξενοδοχείου, εξοπλισμό επιβίωσης τελευταίας τεχνολογίας, χωράει 10.000 ανθρώπους και εφόδια για ένα χρόνο. Κάθε θέση πωλείται 25.000 δολάρια, μαζί με την εκπαίδευση. Κάτι σαν ασφάλεια ζωής, λένε οι κατασκευαστές.

Ρωσία:  Ο κουφός γάτος- μάντης του Μουντιάλ  

Κατάγεται από τις γάτες του Μεγάλου Πέτρου και θα είναι ο... "μάντης" του Μουντιάλ που θα γίνει το καλοκαίρι στη Ρωσία.. Τον λένε  Αχιλλέα, ζει στο μουσείο Ερμιτάζ και είναι κουφός. Όμως έχει το .. κληρονομικό χάρισμα. Ο ποδοσφαιρόφιλος γάτος θα προβλέπει τα αποτελέσματα των αγώνων, επιλέγοντας να φάει από το κουτί του νικητή...

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top