Ιστορίες με σκύλους για γέλια και για… κλάματα!

Κάνουν τον γύρο του κόσμου και έγιναν viral

Συγκινητικές, αλλά και χαριτωμένες σκηνές με πρωταγωνιστές σκύλους κατέγραψε η κάμερα, σε διάφορα σημεία του πλανήτη. Κάποια βίντεο μάλιστα που ανέβηκαν στο διαδίκτυο έγιναν viral.

Σε ένα από αυτά τα βίντεο, ένα 11χρονο αγοράκι ξεσπάει σε λυγμούς, καθώς πέφτει κάτω και αγκαλιάζει τον σκύλο του, που είχε χαθεί πριν 8 μήνες. Το τετράποδο κατοικίδιο αναζητούσε απεγνωσμένα όλη η οικογένεια του μικρού αγοριού από την στιγμή που χάθηκε, μέχρι την ώρα που κάποιος το βρήκε σε ένα βενζινάδικο και το επέστρεψε στους ιδιοκτήτες του.

Επιχείρηση διάσωσης πραγματοποιήθηκε στον Τάμεση για ένα σκυλάκι και νεαρό άνδρα που βούτηξε για να το σώσει. Ο νεαρός βλέποντας το μικρόσωμο σκυλάκι στο ποτάμι, δεν δίστασε να πέσει στο νερό και να το μεταφέρει στην όχθη σε πιο ασφαλές σημείο.  Ο θαρραλέος άνδρας κρατώντας τις αλυσίδες και το τρομαγμένο σκυλάκι αγκαλιά, έμεινε έξω από το νερό και περίμενε μέχρι να πλησιάσει το περιπολικό σκάφος.

Ο Καλέσι, ένα Αγγλικό μπουλντογκ, κάθεται μπροστά στην τηλεόραση και παρακολουθεί θρίλερ, όπως μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR. Εντελώς απορροφημένος και ήσυχος παρακολουθεί ένα κοριτσάκι ξαπλωμένο στο κρεβάτι του. Όμως ξαφνικά εμφανίζεται πίσω της ένας δαίμονας. Το χαριτωμένο μπουλντόγκ  αρχίζει να γαυγίζει για να την προειδοποιήσει και να τρομάξει τον δαίμονα!

Ο καυγάς ανάμεσα σε ένα σκύλο και σε ένα καγκουρό στον Καναδά δεν θα σταματούσε, χωρίς την παρέμβαση της αστυνομίας. Το καγκουρό κυνηγάει τον ατρόμητο Γερμανικό ποιμενικό, ενώ  ο σκύλος χωρίς να υποχωρεί γαυγίζει μπροστά στο πρόσωπο του καγκουρό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top