AΠΙΣΤΕΥΤΟ: εφεύρεση κάνει το νερό… κρασί!

Το θαύμα του Ιησού στην Κανά υπόσχονται οι δημιουργοί της

AΠΙΣΤΕΥΤΟ: εφεύρεση κάνει το νερό… κρασί!

Πραγματικότητα μετά από περίπου 2.000 χρόνια γίνεται η βιβλική παραβολή για το θαύμα του Ιησού στον γάμο της Κανά, καθώς μηχανή υπόσχεται να μετατρέψει το νερό σε κρασί!

Σύμφωνα με τους δημιουργούς της, η «Μηχανή Του Θαύματος», όπως ονομάζεται, μετατρέπει το «ποταπό» νερό της βρύσης σε ποιοτικό κρασί, το ��ποίο μπορεί να κοντράρει στα ίσα ποικιλίες παγκόσμιας κλάσης.

thedailymeal_promo_miracle_machine_wmain.jpg

Το μόνο που χρειάζεται -όπως υποστηρίζουν ο παραγωγός κρασιού Kevin Boyer και ο επιχειρηματίας Philip James- είναι να προμηθευτείς την 360 ευρώ εφεύρεσή τους, να «κατεβάσεις» το σχετικό application στο κινητό σου και να ακολουθήσεις τις οδηγίες που θα βρεις σε αυτό!

Η «Μηχανή Του Θαύματος» θα περιλαμβάνει τουλάχιστον έξι διαφορετικές ποικιλίες σταφυλιών, όπως Cabernet Sauvignon, Pinot Noir και Chardonnay, ενώ το «μυστικό» της κρύβεται στην τεχνολογία.

iphone-app-miracle-machien.jpg

Όπως εξηγούν οι εφευρέτες, η μέθοδος λειτουργίας βασίζεται μια σειρά από ηλεκτρικούς σένσορες, μετατροπείς, θερμαντήρες και αντλίες οι οποίοι προσφέρουν ένα ελεγχόμενο περιβάλλον για το πρώτο και δεύτερο στάδιο ζύμωσης.

Το μόνο «πρόβλημα» είναι πως το εν λόγω κρασί γίνεται... ξύδι σε δύο εβδομάδες, οπότε θα πρέπει να το πιείς άσπρο πάτο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top