ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ: Τρέλανε τους γείτονες παίζοντας πιάνο και κινδυνεύει με... φυλάκιση

Για… ηχορύπανση και ψυχολογική βλάβη!

Αν παίζετε πιάνο ή οποιοδήποτε άλλο μουσικό όργανο... Προσοχή! Δεν ξέρετε ποτέ που θα καταλήξετε μετά την… αφοσίωση σας στις παρτιτούρες!


Χαρακτηριστικό παράδειγμα μία πιανίστρια η οποία αντιμετωπίζει… ποινή φυλάκισης γιατί τρέλανε τους γείτονες με τη μουσική της! Όχι δεν κάνουμε πλάκα!

Μία οικογένεια στη Χιρόνα έκανε μήνυση στην 27χρονη Λάια Μάρτιν για… ηχορύπανση και ψυχολογική βλάβη! Όπως υποστηρίζουν οι γείτονες, η επαγγελματίας μουσικός έπαιζε πιάνο τα τελευταία τέσσερα χρόνια σπίτι της για οχτώ ώρες και αυτό τους κακοφαινόταν. Μέχρι και… ιατρικές γνωματεύσεις παρουσίασαν σύμφωνα με τις οποίες έχουν υποστεί «ακουστική βλάβη, κρίσεις πανικού και προβλήματα στην εγκυμοσύνη», σε ότι αφορά τη μητέρα της οικογένειας.

Αν κριθεί ένοχη, η 27χρονη- και η οικογένειά της που κατηγορούνται ως ηθικοί αυτουργοί- κινδυνεύει με φυλά��ιση 7,5 χρόνων, αλλά και πρόστιμο που φτάνει τα 20.700 ευρώ.

Και μη χειρότερα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top