ΝΤΟΙΝΓΚ: ουρανοξύστης 47 ορόφων δεν έχει... ασανσέρ!

Αν είσαι fit τύπος... σου βρήκαμε το κατάλληλο σπίτι!

ΝΤΟΙΝΓΚ: ουρανοξύστης 47 ορόφων δεν έχει... ασανσέρ!

Είσαι αθλητικός τύπος ή θες να γυμνάσεις τις γαμπούλες σου; Τότε το κατάλληλο σπίτι για σένα βρίσκεται στον πύργο InTempo, έναν ουρανοξύστη 47 ορόφων στο Μπένιντορμ της Ισπανίας, που δεν έχει... ασανσέρ!

Από το ξεκίνημα της κατασκευής, το 2007, άρχισαν τα «κουλά» στον πύργο: αρχικά, επρόκειτο να έχει 20 ορόφους, στη συνέχεια, όμως, αποφασίστηκε να μπουν άλλοι 27 για να γίνει το ψηλότερο κτίριο στο Μπένιντορμ.

InTempo.jpg

Αν και η οικοδομή έφτασε στον 23ο όροφο, ασανσέρ δεν μπήκε ποτέ και, μάλιστα, οι εργαζόμενοι ανεβοκατέβαιναν με τα πόδια!

Το 2011, οι κατασκευαστές αποφάσισαν να βάλουν -επιτέλους- ασανσέρ, όμως, τα συρματόσχοινα έκοψαν και παραλίγο να υπάρξουν θύματα, αφού την ώρα του ατυχήματος ήταν μέσα 13 εργάτες.

InTempo2.jpg

Σαν να μην έφτανε αυτό, πέρσι τον Ιανουάριο αποκαλύφθηκε πως από τον 20ο όροφο και πάνω δεν είχε προβλεφθεί χώρος για το φρεάτιο του ανελκυστήρα, ενώ οι αρχιτέκτονες παραιτήθηκαν τον Μάιο του 2012 και έκτοτε αρνούνται να σχολιάσουν το θέμα!

InTempo1.jpg

Μην νομίζεις, όμως, ότι είναι «καταραμένος» ο πύργος: αν και ακόμα δεν έχει παραδοθεί (!), το 35% των διαμερισμάτων έχει ήδη πουληθεί και, μάλιστα, το φθηνότερο κάνει περίπου 300.000 ευρώ!

InTempo3.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top