Υπερπολυτελές ξενοδοχείο «η��ονής»… αποκλειστικά για σκύλους!

Τα κατοικίδια θα έχουν το δικό τους χώρο για ερωτικές συνευρέσεις

Υπερπολυτελές ξενοδοχείο «ηδονής»… αποκλειστικά για σκύλους!

​Ένα ξενοδοχείο “5 αστέρων”, με καθρέπτες σε σχήμα καρδιάς κολλημένους στο ταβάνι, κόκκινα μαξιλάρια ριγμένα στο πάτωμα, φώτα χαμηλά και κρυφά, είναι ο νέος χώρος φιλοξενίας ερωτευμένων… σκυλιών!

Μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες, η Βραζιλία έχει τον μεγαλύτερο αριθμό σκυλιών στον κόσμο, περίπου 32.000.000, οπότε το ξενοδοχείο αυτό κρίθηκε αναγκαίο για την περιοχή, ή αυτό τουλάχιστον σκέφτηκαν οι ιδιοκτήτες της βραζιλιάνικης εταιρίας που δραστηριοποιείται στην αγορά κατοικιδίων στο Μπέλο Οριζόντε.

Ανάμεσα στις υπηρεσίες του "ροζ" ξενοδοχείου για σκύλους συμπεριλαμβάνονται μπίρες με άρωμα βοδινού (χωρίς αλκοόλ), σπα με ιαπωνικό λουτρό κ.ά. Οι ιδιοκτήτες των σκύλων φαίνονται να είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν 50 ευρώ για την ημιδιαμονή του κατοικίδιου τους, προκειμένου να έχει το χώρο του για τις ερωτικές του στιγμές, ενώ ορισμένοι είναι έτοιμοι να πληρώσουν ακόμη και για τεχνητή γονιμοποίηση, αν δεν πάνε όλα κατ'ευχήν!

Τα αδέλφια Φαμπιάνο και Ντανιέλλα Λούρντες, ιδιοκτήτες του πρωτότυπου ξενοδοχείου εξηγούν: «Για πολλούς το σκυλάκι τους είναι ένα παιδί που θα ήθελαν να τύχει της καλύτερης φροντίδας» και συμπληρώνουν «πολλές φορές ��ι άνθρωποι θέλουν να ζευγαρώσουν τα σκυλιά τους. Όμως αυτό προϋποθέτει χρόνο και από την πλευρά του ιδιοκτήτη. Και πολλοί συμπολίτες μας δεν έχουν χρόνο...».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top