Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος και έφτιαξε τυρένιες πένες με αρακά και κολοκυθάκι.
Ο σεφ έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία.
Yλικά
2 συσκευασίες πένες με αρακά και κολοκυθάκι
1 κ. σούπας βούτυρο
1, 5 κ. σούπας αλεύρι
1,5 φλιτζάνι γάλα
1φλ. μοτσαρέλα τριμμένη
½ φλιτζάνι τυρί τσένταρ
½ φλιτζάνι παρμεζάνα
1 κ. γλυκού σκόνη μουστάρδας
1 πρέζα μοσχοκάρυδο