Χρηστίδου για Γερμανού - Πανόπουλο: «Δε μου άρεσε η δήλωσή της»

«Αν το είχε κάνει αυτό ο Γιώργος Λιάγκας τι θα είχε γίνει;», αναρωτήθηκε

Τις δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού για τον συνεργάτη της Δημήτρη Πανόπουλο, σχολίασε η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

«Όταν τελείωσε η σεζόν, τον φώναξα και του είπα: άνθρακας ο θησαυρός, φίλε. Ήταν τόσο σκληρό», ήταν ένα μικρό απόσπασμα από όσα είπε στο «Night Out» για τον δημοσιογράφο, με τον οποίο κλείνουν φέτος τρία χρόνια συνεργασίας στο «Καλύτερα δε γίνεται». 

Γερμανού: «Είμαι σκύλα στη δουλειά» - Με ποιον συνεργάτη της ήταν σκληρή;

Η Σίσσυ Χρηστίδου στάθηκε στη φράση που είπε η παρουσιάστρια του Alpha, τονίζοντας πως αν είχε ειπωθεί από τον Γιώργο Λιάγκα, θα είχε ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων. 

Πανόπουλος για Γερμανού: Όταν κλείνουν οι κάμερες, είναι δύσκολος άνθρωπος

Η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε μέσα από την εκπομπή της τις δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού για τον Δημήτρη Πανόπουλο

Η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε μέσα από την εκπομπή της τις δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού για τον Δημήτρη Πανόπουλο

«Μου έρχεται μια έκφραση που είπε ο Γιώργος Λιάγκας ότι έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Κοίταξε πόσο συμφωνώ σήμερα με τον φίλο μου. Νομίζω ότι λίγοι παρουσιαστές στην ελληνική τηλεόραση θα μπορούσαν να πούνε αυτό που είπε η Ναταλία και να μην γίνει τίποτα. Να κάνουν μία τέτοια παραδοχή -που της βγάζω το καπέλο προσωπικά, που μίλησε με τέτοια ειλικρίνεια για τη συνθήκη αυτή- και να μην πειράξει κανέναν αυτό. Αν το είχε κάνει αυτό ο Γιώργος Λιάγκας τι θα είχε γίνει; Αυτό είναι δύο μέτρα και δύο σταθμά», ανέφερε αρχικά.

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Σε σχέση με τη δήλωσή της αυτό που δεν μου άρεσε ήταν αυτό που του είπε ότι “δεν είσαι καλός”. Το “δεν ταιριάζουμε” το ακούω, το “δεν λειτουργεί η χημεία μας”, το ακούω. Πολλές φορές, μπορεί με έναν άνθρωπο που με εμένα κουμπώνει και περνάμε φανταστικά, με άλλους να μην ταιριάζει και να τσακώνονται. Το να λες σε έναν άνθρωπο ότι δεν είσαι καλός, εγώ δεν το βρίσκω σωστό, γιατί μπορεί να μην είναι με τη δική σου οπτική και να που της έδωσε εκείνο που εκείνη εκτιμούσε».

«Κατά τα άλλα, το “δεν ταιριάζουμε” και “δεν λειτουργεί η χημεία μας” είναι πολύ θεμιτό. Υπάρχουν ομάδες που αλλάζουν τις παρέες του κάθε χρόνο και υπάρχουν ομάδες που είναι πιο σταθερές και δεν θέλουν να αλλάζουν συνεργάτες. Εμείς είμαστε μία από αυτές κι όταν αλλάζει ένας στα 6 χρόνια, γίνεται και θέμα. Ενώ άλλες εκπομπές ξηλώνονται και ξαναφτιάχνονται από την αρχή. Κι αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ο παρουσιαστής δε δίνει την εντολή, κάνει τις προτάσεις του και είναι λογικό», κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top