Πανόπουλος για Γερμανού: Όταν κλείνουν οι κάμερες, είναι δύσκολος άνθρωπος

Τι απάντησε ο δημοσιογράφος για την παρουσιάστρια;

Στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η Ναταλία Γερμανού για τον ίδιο και τη συνεργασία τους, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» είπε: «Το περιεχόμενο της συνέντευξης το ήξερα από πριν. Δεν έπεσα από τα σύννεφα. Μου τα είχε πει η Ναταλία. Απλά, θεωρώ πως, ότι συμβαίνει μέσα στα γραφεία, δε χρειάζεται να βγαίνει προς τα έξω. Είναι πάγια τακτική μου να μη συζητάω ποτέ αυτά που βιώνουμε. Αν με ρωτάς αν ήταν δύσκολη η πρώτη χρονιά, ναι ήταν.

Γερμανού: «Είμαι σκύλα στη δουλειά» - Με ποιον συνεργάτη της ήταν σκληρή;

Αυτό που θέλω να πω, και γι’ αυτό επέμεινα σε αυτή τη συνεργασία, είναι ότι τα διαπιστευτήριά μου τα είχα δώσει. Ήρθα από ένα κανάλι στο οποίο έκανα τα πάντα, ό,τι έτρεχε από ρεπορτάζ μπορούσα να το καλύψω σε πολύ δύσκολες συνθήκες, οπότε δε μπορώ να σταθώ στη δυσκολία ή τις απαιτήσεις που υπήρχαν, όσο στο γεγονός ότι αυτό το πράγμα λειτούργησε» είπε αρχικά ο Δημήτρης Πανόπουλος.

«Επέμεινα γιατί ήθελα να δώσω αυτό που μπορούσα και δεν είχα καταφέρει να δώσω στην αρχή. Μπορεί να έφταιγα εγώ, μπορεί να έφταιγε το περιβάλλον όπου βρέθηκα και δε με άφηνε να δώσω αυτό που μπορούσα. Δε μπορώ να πάρω 100% την ευθύνη, ούτε να τη ρίξω 100% σε κάποιον άλλον. Χρειάζονται δυο για να χορέψεις. Την πρώτη χρονιά δεν υπήρχε ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος σε αυτόν τον χορό.

Δεν δικαιολογώ τίποτα. Σου λέω ότι τα πράγματα ήταν έτσι. Το αν έπρεπε να είναι έτσι ή να έχουν γίνει διαφορετικά, δε μπορούμε να πάμε τον χρόνο πίσω. Το θέμα είναι, ότι μπορέσαμε και βρήκαμε έναν τρόπο συνεργασίας, και φέτος είμαστε στην τρίτη χρονιά. Αν είχαν ξεπεραστεί τα όρια, θα το ξέραμε όλοι, θα το είχαμε μάθει» είπε σε άλλο σημείο ο συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού.

«Νομίζω ότι πλέον έχουμε καταφέρει να βγάζουμε όλοι αυτό που χρειάζεται. Η Ναταλία για μένα είναι ίσως η κορυφαία Ελληνίδα παρουσιάστρια, μπορεί να χειριστεί τα πάντα με τεράστια χειρουργική ακρίβεια. Κατά τα άλλα, όταν κλείνουν οι κάμερες, είναι ένας δύσκολος άνθρωπος, ούτε το κρύβω, ούτε τίποτα και το έχω πει και στην ίδια» κατέληξε ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top