Ο Γολγοθάς του Στέργιου Μικρούτσικου

Το δράμα της μητέρας του, η κακοτυχία του Ανδρέα

Ο Γολγοθάς του Στέργιου Μικρούτσικου

Για το δράμα που βίωσε με την απώλεια της μητέρας του, αλλά και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε ο πατέρας του, μίλησε ο γιός του Ανδρέα Μικρούτσικου, Στέργιος Μικρούτσικος.


Ο Στέργιος, αποκάλυψε στην εκπομπή «Όσο υπάρχουν άνθρωποι», την τρομαχτική αδυναμία που του είχε η Μαρία Δημητριάδη όσο ζούσε καθώς όπως είπε: «με μεγάλωσε μόνη της στο σπίτι».Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν , εκμυστηρεύτηκε ότι πέρασε μεγάλο Γολγοθά: « εγώ την ενημέρωσα για την αρρώστια της και το μοιράστηκα μαζί της όταν το έμαθα από τους γιατρούς».


Στην συγκλονιστική του εξομολόγηση, ο γιός του Ανδρέα Μικρούτσικου παραδέχεται ότι για όσο διάστημα ήταν άρρωστη η μητέρα του, οι ρόλοι τους άλλαξαν «Η μητέρα μου αναγκάστηκε να γίνει το παιδί και εγώ έγινα η μητέρα. Με το που “έφυγε”, έχασα το 50% του εαυτού μου, γιατί το άλλο 50% είναι ο πατέρας μου».


Ποια είναι όπως σήμερα η σχέση του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο;« Η σχέση μου με τον πατέρα μου δεν άλλαξε ποτέ. Είχαμε ανέκαθεν μια ωραία, λογική και δεμένη σχέση». Ωστόσο, όπως λέει και ο ίδιος: «τα πράγματα σήμερα είναι ανυπόφορα λόγω της υπερέκθεσης στα Μ.Μ.Ε», και δεν διστάζει να ρίξει μερίδιο ευθύνης στον ίδιο του τον πατέρα: «Ευθύνεται γιατί κινείται υπέρ του δέοντος αυθόρμητα. Δεν κρατά πράγματα και δίνει τροφή για σχόλια», εξηγώντας ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν μπόρεσε αμέσως να καταλάβει ότι τα πράγματα έχουν πλέον αλλάξει, και από τη στιγμή που ήταν Νούμερο 1, ξαφνικά υπήρξε μια κάθοδος.


Σήμερα, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, έχει αναλάβει τον ρόλο του προστάτη για τον πατέρα του: « Πάντα με προστάτευε. Τώρα, τον προστατεύω εγώ ενστικτωδώς», αν και όπως λέει δεν φτάνει μόνο αυτό καθώς «το ντόμινο κακοτυχίας» κατέβαλε τον Ανδρέα Μικρούτσικο που πλέον κατάφερε «να πάρει αποστάσεις και να ηρεμήσει μέσα του».


Ο Στέργιος όπως λέει ζει πλέον μια «φυσιολογική ζωή» και «περνάει μια χαρά», αν και σκοπεύει να δρομολογήσει «κάποια πράγματα που πήγαν πίσω λόγω των προβλημάτων οικονομικών προβλημάτων και του θανάτου της μητέρας του».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top