Lizzo: Ανάγκαζε χορεύτριες να τρώνε μπανάνες από κόλπους ιερόδουλων;

Η ποπ σταρ αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες εις βάρος της

Βαριές κατηγορίες αντιμετωπίζει η Lizzo. Συγκεκριμένα, η πολυβραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση, εξευτελισμό και δημιουργία αντίξοων εργασιακών συνθηκών από χορεύτριές της.

lizzo

Δημοσιεύματα από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η Lizzo, κατά κόσμον, Μελίσα Βίβιαν Τζέφερσον κατηγορείται, σύμφωνα με τις αγωγές που έχουν κατατεθεί, ότι «προσκαλούσε τα μέλη του καστ να αγγίζουν εναλλάξ τους γυμνούς performers, μέσα σε ένα στριπ κλαμπ. Φέρεται πως οι χορεύτριες εξαναγκάζονταν να πιάνουν δονητές που εκτοξεύονταν από τους κόλπους των εργαζομένων στο στριπ κλαμπ και να τρώνε μπανάνες που προεξέχουν επίσης από τους κόλπους άλλων γυναικών».

 

Όπως ισχυρίζονται οι χορεύτριες της τραγουδίστριας, σε κάποιο ταξίδι τους για live εμφάνιση στο Άμστερνταμ τον Φεβρουάριο του 2023, η Lizzo τις προσκάλεσε σε βραδινή έξοδο στην πόλη και κατέληξαν στη δημοφιλή περιοχή Red Light με στριπ κλαμπ και οίκους ανοχής.

«Tα πράγματα ξέφευγαν γρήγορα. Η Lizzo άρχισε να προσκαλεί τα μέλη του καστ να αγγίζουν εκ περιτροπής τους γυμνούς performers, δονητές από τους κόλπους τους και να τρώνε μπανάνες από τους κόλπους ιερόδουλων» αναφέρεται στη μήνυση.

LIZZO

Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη, με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια να μην έχει προχωρήσει σε καμία δήλωση μέχρι στιγμής.

Η Lizzo εδώ και καιρό, υποστηρίζει ότι προασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, ενώ υποτίθεται ότι «ηγείται» του body positivity κινήματος στην παγκόσμια μουσική σκηνή.
 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top