Χρήστος Λούλης για Ζέτα Μακρυπούλια: «Της έγραψα ένα γράμμα...»

Η κίνηση που έκανε μετά τα αρνητικά σχόλια στο πρόσωπό της

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Χρήστου Λούλη στο Πρωινό

Ο Χρήστος Λούλης βρέθηκε τη Δευτέρα καλεσμένος στο Πρωινό όπου, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα για τη συνεργασία του με τη Ζέτα Μακρυπούλια στην παράσταση Μια νύχτα στην Επίδαυρο που κάνει πρεμιέρα

Λούλης: «Έχω μιλήσει απότομα, είπα σκληρές αλήθειες, έχω γίνει άδικος»

Ο ηθοποιός περιέγραψε την πρώτη συνάντηση μαζί της, μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει για εκείνη πριν από πολλά χρόνια ότι δεν τη θεωρεί συνάδελφό του. Παράλληλα, αποκάλυψε για πρώτη φορά το γράμμα που είχε στείλει τότε στην ηθοποιό, αλλά και τον λόγο που εκείνη ήθελε να του ζητήσει συγγνώμη

Κι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου κι ο Χρήστος Λούλης συνεργάζεται με τη Ζέτα Μακρυπούλια στο θέατρο!

Κι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου κι ο Χρήστος Λούλης συνεργάζεται με τη Ζέτα Μακρυπούλια στο θέατρο!

«Η δήλωση ήταν πριν 18 χρόνια. Όταν μου είπαν ότι θα συνεργαστώ με τη Ζέτα Μακρυπούλια είπα “είναι τέλειο”. Δεν είχαμε βρεθεί με τη Ζέτα από τότε. Πρώτη φορά ήταν στην πρώτη πρόβα. Όταν έγινε η φάση τότε, της είχα γράψει ένα γράμμα. Πήγα στο θέατρο που έπαιζε και της το άφησα. Πρώτη φορά το λέω. Της εξηγούσα τι ακριβώς εννοούσα. Γράμμα σε φάκελο ήταν και το άφησα στο θέατρο», αποκάλυψε αρχικά. 

Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της Ζέτας Μακρυπούλια

«Εγώ πήγα στην πρώτη συνάντηση με σκοπό να την πιάσω. Ήρθε όμως εκείνη για να μου ζητήσει συγγνώμη. Λέω: “Εσύ θα μου ζητήσεις συγγνώμη;”, μου λέει: “Ναι, γιατί μου είχες δώσει το γράμμα κι εγώ δε σου απάντησα”. Μεταξύ εμού και της Ζέτας δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό. Μάλιστα την έχω κατασυμπαθήσει. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που παίζουμε μαζί στο θέατρο. Πολύ χαρούμενος που τη γνώρισα. Κάνουμε πλάκα μεταξύ μας», πρόσθεσε. 

Η πανδημία είχε κρατήσει τη Ζέτα Μακρυπούλια μακριά από το θεατρικό σανίδι

Η πανδημία είχε κρατήσει τη Ζέτα Μακρυπούλια μακριά από το θεατρικό σανίδι /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Για το δικό μου γούστο είναι καλή ηθοποιός, αλλά θα βάλω μια υποσημείωση, επειδή είναι πολύ υποκειμενικό αν είναι κάποιος καλός ηθοποιός ή όχι. Είναι αν μιλάς στον θεατή. Αυτό είναι αντικειμενικό με τη Ζέτα, είναι πόσο επαγγελματίας είναι και πόσο σκυλί μαύρο… Το θεώρησα τέλειο όταν μου είπαν ότι θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια στην παράσταση», συμπλήρωσε ο Χρήστος Λούλης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top