Ένας χρόνος από το χωρισμό της Ελένης Μενεγάκη

Το χρονικό του διαζυγίου της δεκαετίας

Ένας χρόνος από το χωρισμό της Ελένης Μενεγάκη
29-01-2010: «Όλα κάποτε τελειώνουν» λέει κακόκεφη και φανερά θλιμμένη η Ελένη Μενεγάκη από τον αέρα της πρωινής της εκπομπής. Κανείς δεν θα καταλάβει την αινιγματική αυτή φράση ,μέχρι τη στιγμή που σκάει σαν κεραυνός εν αιθρία Δελτίο Τύπου από το προσωπικό mail του Γιάννη Λάτσιου:

Μελίσσια, 29-01-2010,

«Έπειτα από εννέα χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση τριών ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους».

Τα δημοσιογραφικά γραφεία παίρνουν «φωτιά»
.Το διαζύγιο της χρονιάς –αν όχι της δεκαετίας-, είναι γεγονός: Ελένη Μενεγάκη- Γιάννης Λάτσιος, χωρίζουν επίσημα.Ο χωρισμός γίνεται πρώτο θέμα συζήτησης, οι θεωρίες για τους λόγους και τις αιτίες «δίνουν και παίρνουν», ενώ είναι η πρώτη φορά που τα lifestyle περιοδικά βγάζουν έκτακτες εκδόσεις προκειμένου να μεταδώσουν το γεγονός.

Όλα τα φώτα στρέφονται στην πρωινή της εκπομπή: τι θα κάνει, τι θα πει, φορά ή όχι τη βέρα της; Η ψυχολογία της περνά από πολλές διακυμάνσεις, ενώ αρνείται να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση στους δημοσιογράφους που νυχθημερόν την κυνηγούν.

12/02/2010: Η πρώτη εμφάνιση μετά το χωρισμό


Η Ελένη Μενεγάκη βγαίνει από κομμωτήριο της Κηφισιάς, αντιλαμβάνεται το φακό και τρέχει να επιβιβαστεί στο μαύρο τζιπ της για να επιστρέψει στο σπίτι της στα Μελίσσια.


19/02/2010: Δεύτερη έξοδος με την κουμπάρα και καλή τη�� φίλη Νατάσσα Θεοδωρίδου. Ο φωτογραφικός φακός τις τσακώνει στην Κηφισιά όπου έχουν βγει για ψώνια, με την Ελένη να είναι εμφανώς σκεφτική και προβληματισμένη.

17/04/2010: Κοντά της είναι τα αγαπημένα της πρόσωπα: Η μητέρα της Ζέτα και ο αδερφός της Θοδωρής που αν και σπουδάζει στο Λονδίνο, παρατείνει τις διακοπές του Πάσχα, για να συμπαρασταθεί στην πολυαγαπημένη του αδερφή.
5/05/2010: Η πρώτη της φωτογραφία με τον Ματέο είναι γεγονός: ο φακός τους εντοπίζει σε ταβερνάκι δίπλα στο κύμα να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα παρέα με ένα καλό τους φίλο. Θα ακολουθήσουν και άλλες κοινές τους εμφανίσεις, χωρίς κανέναν από τους δυο να παραδέχεται τη σχέση τους.

Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ γνωστά: τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους και οι δημόσιες εμφανίσεις με το Ματέο πληθαίνουν. Πλέον δεν κρύβουν τον έρωτα τους και δεν φοβούνται μην τους δουν μαζί. Οι φωτογράφοι τους απαθανατίζουν να πηγαίνουν μαζί σινεμά, να κάνουν τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια τους και να βγαίνουν από κοσμηματοπωλείο στο Κολωνάκι, την ώρα που φήμες τους θέλουν να έχουν επισημοποιήσει το δεσμό τους.


Όλο αυτό το διάστημα, οι σχέσεις της με το Γιάννη Λάτσιο παραμένουν άψογες. Οι δυο τους συναντιούνται συχνά για χάρη των παιδιών τους, ενώ συνεχίζουν να διατηρούν άριστες φιλικές σχέσεις.


Σήμερα, ένα χρόνο μετά, η Ελένη είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Χωρίς να κρύβεται, ζει ανενόχλητη πλέον τον έρωτα της. Εμφανώς ανανεωμένη και με αλλαγμένη διάθεση, έχει αλλάξει ρότα στη ζωή της. Το που θα καταλήξει δεν το ξέρει κανείς. Το μόνο σίγουρο είναι πως μέχρι στιγμής απολαμβάνει «το ταξίδι», όπου κι αν αυτό τη βγάλει.


Όσο για τα σενάρια περί δεύτερου γάμου και τέταρτου παιδιού με το Ματέο;Το μέλλον θα δείξει...

Πρώτη ανάρτηση: 29/01/2011 00.10

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top