Μαραντίνης: H επιθυμία των παιδιών του μετά το διαζύγιο από τη Χρηστίδου

Όσα αποκάλυψε για τα λάθη που έχει κάνει

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη στην εκπομπή της ΕΡΤ

To διαζύγιό τους το 2019 τους έφερε στα πρωτοσέλιδα. Τον περασμένο Οκτώβριο, η Σίσσυ Χρηστίδου κι ο Θοδωρής Μαραντίνης, βρέθηκαν στα δικαστήρια για τη διατροφή, με τη διαμάχη τους να γίνεται -και πάλι- αντικείμενο συζήτησης.

Χρηστίδου: Πρώτη φορά μιλάει για τη δικαστική διαμάχη με τον Μαραντίνη

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο frontman των Onirama βρεθηκε στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν, όπου αναφέρθηκε στο διαζύγιό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου αλλά και στα παιδιά τους.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης θέλει να βλέπει τους δυο γιους τους τις μισές ημέρες της εβδομάδας

Ο Θοδωρής Μαραντίνης θέλει να βλέπει τους δυο γιους του τις μισές ημέρες της εβδομάδας

«Επειδή δουλεύαμε πολύ, υπήρχαν φορές που είχα τα παιδιά και δύο μέρες αν χρειαζόταν, αντίστοιχα κι η μαμά τους. Είχε στηθεί από την αρχή... Όταν γεννήθηκε ο Μιχαήλ τον είχα από το πρωί μέχρι το βράδυ», είπε ο τραγουδιστής.

«Υπάρχουν γονείς που...»: Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλά για τη συνεπιμέλεια

«Θέλει καλή διάθεση. Όταν έρχονται τα παιδιά η συνεννόηση είναι πάντα δύσκολη, γιατί είναι μεγάλη η αλλαγή. Θέλει ισορροπία», πρόσθεσε.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης κι η Σίσσυ Χρηστίδου σε εξόρμησή τους το 2018

Ο Θοδωρής Μαραντίνης κι η Σίσσυ Χρηστίδου σε εξόρμησή τους το 2018 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Για την επιθυμία των γιων τους να βλέπουν ίσες ημέρες τους γονείς του, ανέφερε: «Τα παιδιά είπαν: “Θέλουμε να βλέπουμε μισές μέρες τον μπαμπά και μισές τη μαμά”. Θα ήταν λάθος που θα μετανιώναμε πικρά αν προσπαθούσαμε να το αλλάξουμε αυτό. Τα παιδιά μας έχουν γονείς σε μια προσωρινή δημοσιότητα και πολλές φορές μπορεί να ασχοληθούν μαζί μας, τούς είπαμε από νωρίς για τη δουλειά μας και τους αναφέραμε τους κανόνες της δουλειάς μας. “Μπορεί να λένε πράγματα που δεν ισχύουν για τη μαμά και τον μπαμπά, αν κάτι σάς φανεί διαφορετικό πρέπει να έρθετε να το συζητήσουμε” τους είπαμε. Αλλά δε χρειάστηκε».

Θοδωρής Μαραντίνης: Τι λέει στους γιους του για όσα γράφονται για εκείνον

Ακόμα, ο Θοδωρής Μαραντίνης έκανε μια ειλικρινή τοποθέτηση στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά: «Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να βλέπεις τα λάθη σου και να προσπαθείς να τα αλλάξεις. Καλός μπαμπάς ή μαμά δεν ξέρω αν υπάρχει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top