Νότης Μαυρουδής: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση του μεγάλου μουσικού

Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ήταν η αιτία θανάτου του

Δείτε βίντεο για τον θάνατο του Νότη Μαυρουδή από την εκπομπή Συνδέσεις της ΕΡΤ

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από τον ξαφνικό θάνατο του μεγάλου μουσικού Νότη Μαυρουδή, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα το βράδυ της Τρίτης (3/1) ενώ έκανε εργασίες στο σπίτι του στο Πήλιο.

Χάρης Μαυρουδής: Το πρώτο μήνυμα μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του
 

νοτης μαυρουδής

Συγκεκριμένα, ο Νότης Μαυρουδής έχασε τη ζωή του πέφτοντας από ύψος τριών μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, ο 77χρονος μουσικός έβαλε ένα ξύλο στα κάγκελα της αυλής του σπιτιού του και πάτησε πάνω για να κάνει κάποια δουλειά αλλά έπεσε επειδή είτε έχασε την ισορροπία του είτε επειδή ζαλίστηκε.

 

Τι έδειξε η εξέταση από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τον Νότη Μαυρουδή

Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ήταν η αιτία θανάτου του, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, από την ιατροδικαστική υπηρεσία Λάρισας.

Ο συνθέτης γλίστρησε από ένα επίπεδο του σπιτιού στο άλλο και χτύπησε στο κεφάλι, σύμφωνα με την ιατροδικαστή κ. Ρουμπίνη Λεονταρή, η οποία σημείωσε πως η πτώση έγινε από μεγάλο ύψος. Ο Νότης Μαυρουδής θα έφευγε από την Κουκουράβα της Μακρινίτσας όπου διατηρούσε εξοχικό, για να επιστρέψει λίγες ημέρες αργότερα.

Στην έξοδο, προπορεύθηκε της συζύγου του και όταν εκείνη κατέβηκε το καλντερίμι τον είδε πεσμένο στο έδαφος. Η σύζυγός του μη μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί, κάλεσε το ΕΚΑΒ. Κινητή μονάδα με γιατρό πήγε στο σημείο και βρήκε τον Νότη Μαυρουδή σε λουτρό αίματος. Όπως διαπιστώθηκε, ο συνθέτης είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top