Η Velma είναι και επίσημα λεσβία στη νέα ταινία «Scooby-Doo!»

Επιτέλους! Έκανε το coming out της!

Η Velma Eίναι Kαι Επίσημα Gay Στη Νέα Ταινία «Scooby-Doo!

Μπορεί από πάντα να γνωρίζαμε μέσα μας πως η Velma του Scooby-Doo είναι ένας gay χαρακτήρας, αλλά ήταν επί χρόνια… κλεισμένος στην ντουλάπα. 

Η υποψία μας για τις σεξουαλικές προτιμήσεις της Velma επιβεβαιώθηκαν στη νέα ταινία με τίτλο "Trick or Treat Scooby-Doo!", όπου τη βλέπουμε ως μέρος της LGBTQ κοινότητας.

Στην ταινία, η πανέξυπνη Velma με τη φωνή της Kate Micucci, φαίνεται να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της, όταν συναντά για πρώτη φορά τη σχεδιάστρια κοστουμιών, Coco Diablo.

 

 

Στις εικόνες αυτές, η Coco τινάζει τα μακριά λευκά της μαλλιά, ενώ η Velma την παρακολουθεί και λέει: «Απίστευτα γυαλιά!, Καταπληκτικό ζιβάγκο!, Προφανώς υπέροχη!, Λατρεύει τα ζώα!».

Το Twitter ενθουσιάστηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, και κυκλοφορούν διάφορα clips της ταινίας, όπου αποκαλύπτεται η σεξουαλική ταυτότητα της Velma.

Ακόμα, σε άλλο βίντεο, βλέπουμε τη Velma να το παραδέχεται στην κολλητή της, Δάφνη, η οποία της λέει ότι δεν ήξερε ότι ο… τύπος της ήταν καταδικασμένοι εγκληματίες! «Τύπος, Τι τύπος; Ποιος έχει χρόνο για τέτοια; Μα ποιον κοροιδεύω; Μου αρέσει πάρα πολύ. Τι θα κάνω;», εξομολογείται.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony Cervone (@tonycervone)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top