Brad Pitt: Αγόρασε ιστορική βίλα 40 εκατομμυρίων δολαρίων στην Καλιφόρνια

Μόλις 5 χλμ. από την έπαυλη που ήδη έχει

Δείτε διάφορες φωτογραφίες του Brad Pitt

Ο χολιγουντιανός στρ Brad Pitt φέρεται να αγόρασε ένα εκπληκτικό σπίτι στην Καλιφόρνα, γνωστό με το όνομα Seaward, και χτίστηκε για τον Αμερικανό συγγραφέα D. L. James. με το τεράστιο ποσό των 40 εκατ. δολαρίων

Το νέο cool style του Brad Pitt

Η βίλα βρίσκεται στην πόλη Carmel-by-the-Sea στην κομητεία Monterey της Καλιφόρνιας κι έχει μοναδική θέα σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail. Η πόλη έγινε γνωστή για τον διάσημο κάτοικο της, Clint Eastwood, ο οποίος το 1986 εκλέχθηκε δήμαρχος της για μία θητεία.

Ο Brad Pitt στην πρεμιέρα της ταινίας του Bullet Train στο Βερολίνο, φορώντας... φούστα!

Ο Brad Pitt στην πρεμιέρα της ταινίας του Bullet Train στο Βερολίνο, φορώντας... φούστα! /Φωτογραφία AP Images

Ο αρχιτέκτονας Charles Sumner Greene ανέλαβε τον σχεδιασμό του κτίσματος για τον συγγραφέα του Famous All Over. Από το 1999 πέρασε στα χέρια της εταιρείας Searock που ανήκει στον επιχειρηματία και χρηματοδότη Joe Ritchie και τη σύζυγό του.

Η σπάνια πάθηση του Μπραντ Πιτ: Δεν μπορεί να αναγνωρίσει πρόσωπα

Το πολυτελές ακίνητο, το οποίο απέχει μόλις λίγα μέτρα από την παραλία, συνδυάζει πέτρα και ξύλο, διακρίνεται για τα καμπυλωτά του παράθυρα, τους πέτρινους τοίχους, τα ιδιαίτερα μονοπάτια και την παραδοσιακή του στέγη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Green «έχτισε τους εξωτερικούς τοίχους με πέτρα ώστε να φαίνονται ότι "μεγαλώνουν" μέσα στα βράχια».

Ο Brad Pitt με την τότε σύζυγό του Jennifer Aniston στην πρεμιέρα της ταινίας Erin Brockovich το 2000

Ο Brad Pitt με την τότε σύζυγό του Jennifer Aniston στην πρεμιέρα της ταινίας Erin Brockovich το 2000 /Φωτογραφία AP Images

Το νέο καταφύγιο του ηθοποιού βρίσκεται κοντά στην παραλιακή έπαυλη των πέντε εκατομμυρίων δολαρίων που έχει στην κατοχή του από το 2000 όταν παντρεύτηκε την Jennifer Aniston.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top