Πασίγνωστος ηθοποιός του Χόλυγουντ έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού

Το συστήνει ανεπιφύλακτα

εμβόλιο Pfizer/ apimages

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έχει ήδη ξεκινήσει να γίνεται στην Αμερική εδώ και μερικές μέρες, ενώ πολλές είναι οι ιστορίες που γίνονται γνωστές καθημερινά σχετικά με τους πρώτους εμβολιασμούς. 

Όπως φαίνεται, σήμερα το εμβόλιο της Pfizer- Biontech χορηγήθηκε και στον πασίγνωστο ηθοποιό του Χόλυγουντ, Ian Mc Kellen, ο οποίος ίσως είναι και ο πρώτος celebrity που εμβολιάζεται δημόσια. Ο 81χρονος μάγος Γκανταλφ από το Lord of the Rings φαίνεται πως αναγνωρίζει ότι δεν υπάρχουν μάγια και ξόρκια κατά του ύπουλου ιού. 

Ian Mc Kellen/ Apimages

Δε φοβήθηκε καθόλου να δοκιμάσει το νέο εμβόλιο ακόμα και αν δεν έχει δοκιμαστεί όσο άλλα, ενώ δήλωσε στους ακόλουθους του στο Twitter πως το συστήνει ανεπιφύλακτα: «Όποιος έχει ζήσει όσο εγώ, έζησε επειδή έκανε εμβόλια. Δεν θα δίσταζα να το προτείνω σε οποιονδήποτε» γράφει ο 81χρονος ηθοποιός την ώρα που απαθανατίζεται να υποβάλλεται σε εμβολιασμό από τον γιατρό Phil Bennet-Richards.

Εκτός αυτού, είχε αποφασίσει να ιδρύσει ένα ταμείο που βοηθά τους άνεργους εργαζόμενους του θέατρου και έδωσε στο ταμείο 40 χιλιάδες λίρες, το οποίο είχε μαζέψει από την πρόσφατη περιοδεία του σε βρετανικά θέατρα για τα 80ά του γενέθλια.

Είναι βέβαιο ότι σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο McKellen απολαμβάνει τη ζωή και δεν σκοπεύει να του την στερήσει ο κορωνοϊός.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top