Σταυρής Γεωργίου-MasterChef: Οι στόχοι, οι ευαισθησίες και οι σχέσεις ζωής

Τι δήλωσε ο αγαπημένος διαγωνιζόμενος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Όταν άκουσε τους κριτές, διάσημους chefs, να του ανακοινώνουν πως προκρίνεται στον μεγάλο τελικό του φετινού «MasterChef», ξέσπασε σε κλάματα. Διεκδίκησε τον τίτλο έχοντας απέναντί του έναν καλό του φίλο, τον Σταύρο Βαρθαλίτη, ο οποίος ήταν και ο τελικός νικητής, με τον Κύπριο συμπαίκτη του να δηλώνει υπερήφανος. Ο λόγος για τον Σταυρή Γεωργίου, ο οποίος, έχοντας ως μαγειρικό «μέντορα» τον σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ξεχώρισε από την αρχή του τηλεοπτικού διαγωνισμού όχι μόνο για τις μαγειρικές του ικανότητες, αλλά και για την αυθεντικότητα του χαρακτήρα του. Καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε για όσα τον απασχολούν, για τα μελλοντικά σχέδιά του, καθώς και τους ανθρώπους που έχει πιο κοντά του.

MasterChef Σταυρής: Δείτε την υποδοχή ήρωα που του ετοίμασαν στην Κύπρο!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΑΔΕΛΦΟΣ! Πραγματικά τι να πω γι' αυτόν τον ΑΝΘΡΩΠΟ! Μπορεί να μην κέρδισα τον τίτλο του @masterchefgr αλλά γνώρισα τον άνθρωπο που τον έχει κατακτήσει και πραγματικά μόνο περήφανος νιώθω που ήμασταν παρέα σε όλο αυτό το ταξίδι! Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ανοχή που μου έδειξες, αλλά και στην δική μου ανοχή, για το τι είδαν τα μάτια μου με όλο αυτό το στιλ που σε διακατέχει. Σου εύχομαι τα καλύτερα και να έχεις πάντα υγεία. Είμαι σίγουρος ότι με σκληρή δουλειά, στοχοπροσήλωση και όρεξη μας περιμένουν πολλά.!!!! @stavrosvarthalitis #masterchefgr #winner #brothers #togetherwearestronger #erwtasalitistaurosvarthalitis #stavris #ynwa❤️ 🥇🥈🇨🇾🇬🇷

A post shared by Stavris Georgiou (@stavros_geo) on

 

Ευθύς, ευαίσθητος, έξυπνος και μάχιμος, κατάφερε να πετύχει τον στόχο του: να φτάσει στον τελικό και να κάνει υπερήφανους τους αγαπημένους του ανθρώπους αλλά και ολόκληρη την Κύπρο, που έστησε ένα τρικούβερτο γλέντι για εκείνον, αφού ήταν ο πρώτος παίκτης από τη Μεγαλόνησο στην ιστορία του ελληνικού «MasterChef» που βρέθηκε στους φιναλίστ του παιχνιδιού. Αμέσως μετά τη νίκη του Σταύρου Βαρθαλίτη, ο Κύπριος διαγωνιζόμενος δημοσίευσε μία φωτογραφία, την οποία συνόδευσε με λόγια βγαλμένα από την καρδιά του, ευχαριστώντας για ακόμη μία φορά τους κριτές και όσους τον στήριξαν.

Ο Σταυρής από το MasterChef αποκάλυψε πώς γνώρισε τη σύντροφό του, Έλενα

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ενα μεγάλο ταξίδι έφτασε στο τελος του! Θελω να πω ενα μεγάλο ευχαριστω σε ολο το κοσμο, ειδικα την Κυπρο μας για την πίστη, στήριξη και την αγαπη που μου έδειξε τους τελευταίους 7 μηνες! Ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου την οικογένεια μου,και τους φιλους μου! Την παραγωγή αυτού του τεράστιου project @masterchefgr τους κριτές @chef_koutsopoulosleonidas @scontizas @ioannidispanos και τον αγαπημένο @nick.d.thomas για ολη την στήριξη τους και τα καλα τους λόγια για να γίνω ακομα καλύτερος στο μεγάλο κεφάλαιο που ονομάζεται ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ γιατι για αυτο μπήκα στο διαγωνισμό! ΝΙΚΗΤΕΣ ειμαστε ολοι! Να εχετε ολοι πανω απο ολα υγεια,αγαπη και ευτυχία σε αυτές τις δύσκολες μερες που εχουμε περασει αυτο το καιρο! Stay tuned... Something BIG is coming!!! ❤️🙏🏻🇨🇾 #masterchefgr #stavris #finalist #epiplo #togetherwearestronger #ynwa

A post shared by Stavris Georgiou (@stavros_geo) on

 

«Ένα μεγάλο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο, ειδικά στην Κύπρο μας, για την πίστη, τη στήριξη και την αγάπη που μου έδειξε τους τελευταίους 7 μήνες. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Την παραγωγή αυτού του τεράστιου project, τους κριτές για όλη τη στήριξή τους και τα καλά τους λόγια, για να γίνω ακόμα καλύτερος στο μεγάλο κεφάλαιο που ονομάζεται Μαγειρική. Γιατί γι’ αυτό μπήκα στον διαγωνισμό. Νικητές είμαστε όλοι! Να έχετε όλοι πάνω απ’ όλα υγεία, αγάπη και ευτυχία σε αυτές τις δύσκολες μέρες που έχουμε περάσει αυτόν τον καιρό. Stay tuned… Something big is coming!», έγραψε.

Σταυρής Γεωργίου: «Θα μοιραστούμε τα λεφτά με τον Σταύρο!»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There more beautiful things in life than cooking!!! ❤️ #couplegoals

A post shared by Stavris Georgiou (@stavros_geo) on

 

Μοναχικός, με την αυτοπεποίθηση που του έδωσαν οι γνώσεις και οι τεχνικές του ικανότητες, δεν μπήκε στο παιχνίδι για να κάνει φιλίες -όπως έχει δηλώσει-, αλλά για να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και να φτάσει έως το τέλος. Έχοντας την υποστήριξη της μητέρας, της αδελφής και της 22χρονης συντρόφου του, Έλενας, άντεξε μέσα στον διαγωνισμό έως τον τελικό και σήμερα απολαμβάνει τα όσα κατάφερε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top