Σταυρής Γεωργίου: «Θα μοιραστούμε τα λεφτά με τον Σταύρο!»

Μίλησε για τον τελικό του MasterChef και για την κόντρα του με τον Ηλία

Ο Σταυρής Γεωργίου πήγε καλεσμένος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου» και μίλησε για όλα αλλά και για τη βραδιά του τελικού του MasterChef!

Δείτε τον μεγάλο τελικό του MasterChef

Ο νεαρός σεφ μεταξύ άλλων αποκάλυψε και το παρασκήνιο της συμφωνίας του με τον νικητή, Σταύρο Βαρθαλίτη, σχετικά με το χρηματικό έπαθλο που θα το μοιραστούν.

stavros-stavris-masterchef

Σταυρής στο star.gr: «O Σταύρος είναι καλύτερος και από μένα!»

«Αυτό είναι μεγάλο κομμάτι που συζητήσαμε με τον Σταύρο. Όλοι έχουμε ανάγκη τα λεφτά, γιατί χωρίς αυτά δε ζούμε, αλλά ζούσαμε και χθες χωρίς 50 χιλιάρικα… ήμασταν στο σπίτι πριν να πάμε για την πρώτη δοκιμασία του τελικού και λέμε ότι και να γίνει μισά μισά, αφού έχουμε φτάσει μέχρι το τέλος κάποιος θα πάρει τον τίτλο, γιατί για να λέμε και την αλήθεια και οι δυο νικητές είμαστε αλλά στις αγορές και στο μάρκετινγκ υπερισχύει να είσαι ο πρώτος. Είναι δίκαιο προς τα εμάς έτσι. Δώσαμε χέρι και όταν δίνω χέρι με Βαρθαλίτη είναι σαν να δίνω με τον πατέρα μου…» είπε χαρακτηριστικά ο Σταυρής.

MasterChef - Σταύρος Βαρθαλίτης: «Θα μοιραστώ το έπαθλο με τον Σταυρή»

Η κόντρα του με τον Ηλία Κιαζόλη

Ο παίκτης του MasterChef αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη μεγάλη κόντρα που είχε με τον Ηλία Κιαζόλι. Ο ίδιος δεν έκρυψε μάλιστα τον εκνευρισμό του, τη στιγμή της αναφοράς του στον πρώην συμπαίκτη του.

«Για να μην αναφέρω το όνομά του. Εγώ τον είχα διαγράψει πριν καν μπούμε στο παιχνίδι, χωρίς να τον ξέρω. Μπαίνοντας στο λεωφορείο στα bootcamp, την πρώτη κιόλας μέρα, καθόμουν με τον Αντώνη. Ένα παιδί που δεν είχε περάσει στο σπίτι. Εγώ έχω τατουάζ ένα αστέρι Michelin, γιατί είναι το μεγάλο μου όνειρο. Καθόταν δίπλα ο Ηλίας και όταν το είδε, ξαφνικά μου είπε ειρωνικά χωρίς να του έχω μιλήσει και να τον ξέρω, ότι θα πάρω το MasterChef και αστέρι Michelin.

Και ξεκίνησε όλη αυτή η αντιπαράθεση με τον συγκεκριμένο μέσα στο παιχνίδι. Και η διαφορά με τον Ηλία, άντε να πω και το όνομά του να του δώσω αξία, είναι ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να φτάσει στον τελικό. Γιατί για να φτάσεις στον τελικό πρέπει πάνω από όλα να είσαι άνθρωπος. Έχει πει πολλά και εγώ δεν έχω πει τίποτα. Να τα πω τώρα δεν έχω θέμα» είπε ο Σταυρής φανερά εκνευρισμένος.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top