Σταυρής στο star.gr: «O Σταύρος είναι καλύτερος και από μένα!»

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησε για τον νεαρό σεφ με τα καλύτερα λόγια

Ο Σταυρής Γεωργίου μίλησε για όλα στο star.gr μετά το τέλος του μεγάλου τελικού του MasterChef. Ο νεαρός σεφ βγήκε δεύτερος στον διαγωνισμό μαγειρικής με διαφορά 11 πόντων από τον νικητή, Σταύρο Βαρθαλίτη.

Δείτε τον τελικό του MasterChef

«Ευχαριστώ πάρα πολύ την παραγωγή για όλη τη στήριξη που μας έχει δώσει όλους αυτούς τους μήνες. Νιώθω πολύ περήφανος και για την οικογένειά μου και για την Κύπρο. 

Ο επόμενος Έλληνας MasterChef είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης!

Για τον Σταύρο, δε θα μπορούσα να έχω καλύτερο παρτενέρ για να μην πω αντίπαλο, γιατί δεν είναι αντίπαλος. Για μένα είναι ο απόλυτος MasterChef. Είναι ο καλύτερος, πιο καλός και από μένα! Το παραδέχομαι! Μαγείρεψε καλύτερα, το ήθελε περισσότερο από μένα. Νικητές είμαστε και οι δυο. Σημασία έχει τι θα κάνει μετά το παιχνίδι».

MasterChef - Σύντροφος Σταυρή: «Είναι ο νικητής της καρδιάς μου»

Όσο για τα σχέδια του μετά τον διαγωνισμό μαγειρικής είπε: «Έχω έρθει σε συμφωνία με κάποιον επενδυτή στην Κύπρο για ένα εστιατόρια και μία εταιρεία που θα δημιουργήσουμε ένα brand name στο όνομά μου. Ας ελπίσουμε να γυρίσουμε στην Κύπρο και όλα να πάνε καλά»

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Σχέδια για καλοκαιρινές διακοπές δεν κάνει, αφού όπως είπε: «Καλοκαίρι εδώ και 10 χρόνια που είμαι μάγειρας δεν έκανα ποτέ. Θα κάνω τώρα; Δεν υπάρχει περίπτωση!»

MasterChef: Οι πρώτες δηλώσεις των γονιών του Σταυρή Γεωργίου

Την ώρα που μιλούσε ο Σταυρής, ο μέντοράς του, Λεωνίδας Κουτσόπουλος παρενέβη για να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό σεφ: «Είναι ένας από τους καλύτερους μάγειρες που έχουν περάσει από το MasterChef και το λέω από καρδιάς. Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι και ένα από τα καλύτερα παιδιά». 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top