Κέλλυ Κελεκίδου: Μας συστήνει την αδερφή της - Απίστευτη ομοιότητα!

Η ανάρτησή της τραγουδίστριας στo Instagram

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Κέλλυ Κελεκίδου, καθώς έχει τα γενέθλιά της η πολυαγαπημένη της αδερφή.

Κελεκίδου: Είχα ενδοιασμούς να στείλω τα παιδιά στο σχολείο λόγω κορωνοϊού

Η γνωστή τραγουδίστρια που τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία για την αδερφή της, θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια μέσω Instagram ποστάροντας μια σειρά από φωτογραφίες τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Χρονια πολλά στην αδερφουλα μου ,την φιλη μου ,την ψυχολόγο μου ,το τρίτο μου παιδί ,τον άνθρωπο που επιμελείται τα μαλλιά μου τον άνθρωπο που ειναι δίπλα μου σε όλα !!!!Ευχαριστώ τον Θεό για αυτήν την ευλογία που μου χάρισε .... το να είσαι δίπλα μου σε όλες τις στιγμές της ζωής μου !!!! Σου ευχομαι να έχεις πάνω απ όλα την υγεία σου και ότι στον κόσμο αγαπάς να γίνεται δικό σου και να φωτίζουνε χαρές στο όμορφο το πρόσωπο σου !!!!! Οι όμορφοι άνθρωποι είναι σαν την άνοιξη !!!! Δίνουν Χρωμα στην ζωή μας!!!! 🌈🌟 Σ αγαπώ και ότι χρειαστείς είμαι πάντα δίπλα σου !!!!! #marina#marinakelekidou #birthday #birthdaygirl👑 #love#happybirthday #ελπινικη #ραφαηλ #νικος

A post shared by Kelly Kelekidou (@kelekidou_kelly) on

«Χρόνια πολλά στην αδερφούλα μου, τη φίλη μου, την ψυχολόγο μου, το τρίτο μου παιδί, τον άνθρωπο που επιμελείται τα μαλλιά μου τον άνθρωπο που είναι δίπλα μου σε όλα!!!! Ευχαριστώ τον Θεό για αυτήν την ευλογία που μου χάρισε... το να είσαι δίπλα μου σε όλες τις στιγμές της ζωής μου !!!! Σου εύχομαι να έχεις πάνω απ’ όλα την υγεία σου και ότι στον κόσμο αγαπάς να γίνεται δικό σου και να φωτίζουνε χαρές στο όμορφο το πρόσωπο σου!!!!! Οι όμορφοι άνθρωποι είναι σαν την άνοιξη!!!! Δίνουν Χρώμα στην ζωή μας!!!!Σ αγαπώ και ότι χρειαστείς είμαι πάντα δίπλα σου!!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Κέλλυ Κελεκίδου κι εμείς μείναμε άφωνοι με την ομοιότητα των δύο γυναικών στα έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top