Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η πρώτη φωτογραφία με τον γιο της μέσα στο μαιευτήριο

Η παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε την Τρίτη η Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία έφερε στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Άρη Γούτο.

Η παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας και μάλιστα σήμερα επιστρέφει στο σπίτι με τον νεογέννητο γιο της.

Γέννησε η Φλορίντα Πετρουτσέλι ένα υγιέστατο αγοράκι!

H Φλορίντα το πρωί της Παρασκευής δημοσίευσε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία με τον γιο της, στην οποία τη βλέπουμε να τον έχει αγκαλιά λίγη ώρα μετά τον τοκετό. Δίπλα της βλέπουμε τον σύζυγό της, Άρη Γούτο και τον γιατρό της.

«Η οικογένεια μας μεγάλωσε και είμαστε ευγνώμονες που όλα πήγανε καλά και επιτέλους έχουμε τον μικρούλη μας μαζί μας. Ευχαριστώ πολύ το νοσοκομείο για τη ζεστασιά όλων των υπέροχων ανθρώπων που εργάζονται εκεί . Ένα ευχαριστώ στον καλύτερο γιατρό που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ και στη μαία μου, πάντα γλυκιά και υπομονετική. Στέλνω όλη την αγάπη μου σε εσάς για τις αμέτρητες ευχές που μου γράψατε..» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η οικογένεια μας μεγάλωσε και είμαστε ευγνώμονες που όλα πήγανε καλά και επιτέλους έχουμε τον μικρούλη μας μαζί μας 👩‍👩‍👧‍👦 Ευχαριστώ πολύ το νοσοκομείο @omilosiaso για τη ζεστασιά όλων των υπέροχων ανθρώπων που εργάζονται εκεί . Ένα ευχαριστώ στον καλύτερο γιατρό που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ @takisdoc και στη μαία μου @dedexri ,πάντα γλυκιά και υπομονετική. Στέλνω όλη την αγάπη μου σε εσάς για τις αμέτρητες ευχές που μου γράψατε..💙 #backtohome #family #newborn 👶🏻🙏

A post shared by Florinda Petruzzellis Goutou (@florindu) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top