Ετεοκλής Παύλου: Η τρυφερή εξομολόγηση για την Ελένη Χατζίδου!

Ανήμερα της γιορτής της Μητέρας

Ο Ετεοκλής Παύλου δημοσίευσε ένα τρυφερό μήνυμα ανήμερα της γιορτής της Μητέρας για τη γυναίκα της ζωής του, Ελένη Χατζίδου!

Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον περασμένο Σεπτέμβρη με πολιτικό γάμο και λίγο αργότερα απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι, το οποίο επισφράγισε τον έρωτά τους. 

Χατζίδου - Παύλου: Αλλαγή σχεδιών για τον γάμο τους λόγω κορωνοϊού

«Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε λιγο πριν σπάσουν τα νερά της γυναίκας μου, λίγο πριν ζήσουμε το μεγαλύτερο θαύμα της ανθρωπότητας… λίγο πριν την γέννηση της κόρης μας! Η Ελένη μου θα γινόταν μανούλα από ώρα σε ώρα… Αυτό που δεν ήξερε όμως και οφείλω να το μοιραστώ δημόσια μαζί σας είναι πως έγινε μια εξαιρετική μητέρα με όλη την σημασία της λέξης. Αυτη η λέξη έχει τεράστια βαρύτητα και ευθύνη… μια ευθύνη που η Ελένη αντιμετωπίζει με έναν μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο και την θαυμάζω τόσο πολύ για αυτό…
Ένα χρόνια πολλά και ένα μεγάλο ευχαριστω είναι τα λιγότερα που μπορώ να της πω σήμερα… ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Ελένη μου… Γλυκιά μου μανούλα» έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram ο Ετεοκλής Παύλου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε λιγο πριν σπάσουν τα νερά της γυναίκας μου, λίγο πριν ζήσουμε το μεγαλύτερο θαύμα της ανθρωπότητας..λίγο πριν την γέννηση της κόρης μας! Η Ελένη μου θα γινόταν μανούλα από ώρα σε ώρα.. Αυτό που δεν ήξερε όμως και οφείλω να το μοιραστώ δημόσια μαζί σας είναι πως έγινε μια εξαιρετική μητέρα με όλη την σημασία της λέξης.Αυτη η λέξη έχει τεράστια βαρύτητα και ευθύνη.. μια ευθύνη που η @eleni.hatzidou αντιμετωπίζει με έναν μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο και την θαυμάζω τόσο πολύ για αυτό.. Ένα χρόνια πολλά και ένα μεγάλο ευχαριστω είναι τα λιγότερα που μπορώ να της πω σήμερα.. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Ελένη μου .. Γλυκιά μου μανούλα❤️

A post shared by Eteoklis Pavlou (@eteoklispavlou) on

Το ζευγάρι ανέβαλε τον θρησκευτικό του γάμο λόγω κορωνοϊού, τον οποίο είχε προγραμματίσει μαζί με τη βάπτιση της κόρης του για τον Σεπτέμβριο του 2020.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top