Γενέθλια για τη Δημητροπούλου: Με τι αντικατέστησε τα κεράκια της τούρτας;

Τα πόσα έκλεισε η ηθοποιός;

Η Ευγενία Δημητροπούλου δε φανταζόταν πως τα φετινά της γενέθλια θα ήταν τόσο διαφορετικά από τις προηγούμενες χρονιές.

Ε. Δημητροπούλου: Από τη Νομική στο...Νησί και από την τηλεόραση στο θέατρο

Η ηθοποιός δεν πτοήθηκε, αντιθέτως τα γιόρτασε με έναν πρωτότυπο τρόπο μέσα στο σπίτι σβήνοντας όχι τα συνηθισμένα κεράκια της τούρτας, αλλά αναπτήρες και ρεσώ.

Οι φίλοι της και οι θαυμαστές της δεν έχασαν την ευκαιρία να της ευχηθούν, μέσω βιντεοκλήσεων. Η Ευγενία Δημητροπούλου ευχαρίστησε τους followers της κάνοντας μια ανάρτηση στο Instagram στην οποία την είδαμε να χαμογελά και να κρύβεται από τον ήλιο που τόσο έχει ξεσυνηθίσει, όπως εξομολογήθηκε η ίδια.

«Και κάπως έτσι υποδέχομαι την καινούρια μου χρονιά! Γενέθλια στην καραντίνα λοιπόν, με βιντεοκλήσεις από το πρωί σβήνοντας αναπτήρες,ρεσώ, κεράκια γλυκάκια φίλων (που θα φάνε οι ίδιοι μετα)με μακιγιάζ που έβαλα μετα από σχεδόν είκοσιπέντε μέρες έτσι για το κάτι διαφορετικό και με αυτή την φωτογραφία που χαιρετάω και υποδέχομαι τον νέο χρόνο ενώ ταυτόχρονα με τυφλώνει και ο ήλιος που συνειδητοποίησα πως εχω ξεσυνηθίσει🌞 Ευχαριστω πολυ πολύ για τις ευχές! Ας έχουμε όλοι υγεία και αγάπη στις καρδιές μας! #birthdaygirl», έγραψε η ηθοποιός, η οποία έκλεισε τα 36!.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Και κάπως έτσι υποδέχομαι την καινούρια μου χρονιά! Γενέθλια στην καραντίνα λοιπόν, με βιντεοκλήσεις από το πρωί σβήνοντας αναπτήρες,ρεσώ, κεράκια γλυκάκια φίλων (που θα φάνε οι ίδιοι μετα)με μακιγιάζ που έβαλα μετα από σχεδόν είκοσιπέντε μέρες έτσι για το κάτι διαφορετικό και με αυτή την φωτογραφία που χαιρετάω και υποδέχομαι τον νέο χρόνο ενώ ταυτόχρονα με τυφλώνει και ο ήλιος που συνειδητοποίησα πως εχω ξεσυνηθίσει🌞 Ευχαριστω πολυ πολύ για τις ευχές! Ας έχουμε όλοι υγεία και αγάπη στις καρδιές μας! #birthdaygirl

A post shared by EvgeniaDimitropoulou (@evgeniadimitropoulou) on

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top