Πρωινό οφθαλμόλουτρο: ποιά παρουσιάστρια πέταξε το στήθος έξω;

Είπαμε να βάλει ντεκολτέ κι αυτή... το παράκανε!

Πρωινό οφθαλμόλουτρο: ποιά παρουσιάστρια πέταξε το στήθος έξω;

Αχ αυτά τα νούμερα και αχ αυτά τα... προσόντα! Αφού μας έδειξε ουκ ολίγες φορές τα πόδια της φορώντας αποκαλυπτικά μίνι, ήρθε η ώρα να μας δείξει για τα καλά και το μπούστο της... Ο λόγος για την Έλενα Παπαβασιλείου, που το ντεκολτέ της σήμερα το πρωί ήταν απλά... κόλαση!

Όποιος ξύπνησε στις 07:00 και άνοιξε την τηλεόρασή του στον Alpha μάλλον θα νόμιζε ότι βλέπει σκηνές από μεταμεσονύκτια αισθησιακή ταινία! Το μισό και πλέον μπούστο της Έλενας ήταν φάτσα - φόρα και ο σκηνοθέτης δεν έχασε ευκαιρία...

Έξω μας τα πέταξε τα μάτια η ξανθιά, που με το μπούστο πάντα σε πρώτο πλάνο μας ευχήθηκε «καλημέρα» και ρώτησε τι κάνουμε. Εσύ τι λες να κάνουμε κοπέλα μου με αυτά που βλέπουμε; Ανάλογα το φύλο θα μου πεις... Κάποιοι, πάντως, σίγουρα έκαναν πάρτι!

Καθ’ όλη την διάρκεια της εκπομπής δωσ’ του να σκύβει (όοολως τυχαίως) η Έλενα, δωσ’ του να ζουμάρει και να ξαναζουμάρει η κάμερα... Το καμαρώσαμε το μπούστο της ξανθιάς παρουσιάστριας και... φάτε μάτια ψάρια! Κι άλλες φορές βέβαια μας είχε δείξει τα προσόντα της, αλλά τόοοοσο πολύ στο πιάτο δεν μας τα είχε δώσει άλλη φορά!

Το αποκορύφωμα του οφθαλμόλουτρου ήρθε στο θέμα με τα διακοσμητικά στα μαλλιά, όπου το στήθος της Έλενας ήταν... φόντο στο κεφάλι του μοντέλου! Την διακοσμητική τρέσα μαζί με μπόλικο στήθος βλέπαμε επί 3λεπτο!

Αλλά τι να κάνει το κορίτσι; Είδε και απόειδε η εκπομπή και είπε να προτάξει τα στήθη της (κυριολεκτικά όμως) για να πάρει τα πάνω της!

Δείτε μερικά μόνο από τα «ζουμερά» πλάνα της Παπαβασιλείου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top