Σάκης Τανιμανίδης: Το συγκινητικό γκάλοπ του για την καραντίνα

Ο παρουσιαστής ρώτησε: «Τι σας λείπε περισσότερο με την καραντίνα;»

Έτσι έκανε γνωστό στις 11 Μαρτίου η Χριστίνα Μπόμπα ότι προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό, ενώ λίγες μέρες αργότερα κόλλησε και ο Σάκης Τανιμανίδης

Έχει περάσει μία εβδομάδα ακριβώς από την ημέρα που ξεκίνησε το μέτρο της ολικής απαγόρευση της κυκλοφορίας, προκειμένου να παρεμποδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την εξάπλωση του κορωνοϊου.

Ωστόσο, για πολύ κόσμο, που είτε ήταν άρρωστος είτε έχει κάποιον άρρωστο ή απλώς πρόσεχε και προφυλασσόταν, η καραντίνα και ο εγκλεισμός στο σπίτι μακριά από τα αγαπημένα πρόσωπα, είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος νόσησε από τον ιό, μαζί με την σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμα, και οι δυο τους είναι εντελώς απομονωμένοι εδώ και δύο εβδομάδες, θέλησε χθες να κάνει μία δημοσκόπηση στο Instagram ρωτώντας τους followers του τι τους λείπει περισσότερο με την καραντίνα.

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Ξεπέρασαν τον κορωνοϊό!

Τα αποτελέσματα του γκάλοπ μάς συγκίνησαν πολύ. Η No1 απάντηση των διαδικτυακών του ακολούθων ήταν ότι τους λείπει κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο. Γονείς, σύντροφος, παππούδες, γιαγιάδες.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

 


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top