Έγιναν γονείς Γρηγόρης Γκουντάρας-Ναταλί Κακαβά!

Οι ευχές της Ελένης στον «χαζομπαμπά» συνεργάτη της

Έγιναν γονείς Γρηγόρης Γκουντάρας-Ναταλί Κακαβά!
Tον καρπό του έρωτα τους κρατάνε εδώ και λίγες ώρες στα χέρια τους ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κακαβά. Η παρουσιάστρια του καιρού στο Mega, έφερε στον κόσμο τα ξημερώματα, ένα υγιέστατο αγοράκι 3 κιλών και 240 γραμμαρίων.

Ο συνεργάτης της Ελένης Γρηγόρης Γκουντάρας, βγήκε τηλέφωνικά το πρωί στην εκπομπή και αποκάλυψε ότι η σύζυγος του είχε μια πολύ εύκολη γέννα: «κάναμε καταδρομική γέννα! 22:30 φύγαμε από το σπίτι, 2 παρά το παιδάκι είχε γεννηθεί».

Ως άλλος «χαζομπαμπας» μάλιστα, δεν δίστασε να παινέψει τα… «προσόντα» του γιου του, τονίζοντας ότι είναι προικισμένος! Το ζευγάρι που το Σάββατο έχει επέτειο γάμου, θα τη γιορτάσει μαζί με τη γέννηση του μικρού.

Όσο για την πανευτυχή μητέρα; σε τηλεφωνική (ιδιωτική) συνομιλία με την Ελένη Μενεγάκη, αποκάλυψε ότι «δεν το κατάλαβα, όπως δεν κατάλαβα όλη την εγκυμοσύνη. Δεν είχαν κανένα σύμπτωμα. Έτσι πάω για το επόμενο!».

Η Ελένη πάντως που εκτός από επαγγελματικές διατηρεί και φιλικές σχέσεις με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, με το που ξεκίνησε η εκπομπή είπε όλο χαρά: «καλή σας μέρα! Σήμερα δεν κερνάμε μόνο καφέ, κερνάμε και δώρα! Γεννήσαμε! Τα καταφέραμε! Μάλιστα μας έπιασε και στον ύπνο. Δεν έχω κλείσει μάτι. Όλο το βράδυ τον έπαιρνα τηλέφωνο», αποκαλύπτοντας ότι ο συνεργάτης της ήταν τρομερά αγχωμένος.

Δείτε απόσπασμα από τις δηλώσεις του πανευτυχή πατέρα στον «Καφέ με την Ελένη»…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top