Γνωστή Ελληνίδα σεφ παντρεύει τον γιο της!

Πώς τα πηγαίνει με τη νύφη της;

Μαρία Εκμεκτσίογλου

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και στη Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε η Μαρία Εκμεκτσίογλου

Η γνωστή μαγείρισσα, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως ο γιος της, Απόλλωνας, ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την σύντροφό του.

«Αυτό το διάστημα δεν πηγαίνω στην Τουρκία, γιατί με αυτό το παγκόσμιο κακό που μας έτυχε δεν θα ταξιδέψω. Τελευταίο ταξίδι μου στην Πόλη ήταν πριν από ενάμιση μήνα, γιατί δεν μπορώ να ζήσω και μακριά της. Οι δυο μου γιοι είναι στην Τουρκία κι έρχονται και με βλέπουν εναλλάξ» είπε με αφορμή τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Τουρκία.

«Ο Απόλλων ετοιμάζεται για ευχάριστα… Η κοπέλα του είναι από τη Θεσσαλονίκη. Μου αρέσει πολύ αυτή τη φορά το κορίτσι που είναι μαζί του, την εγκρίνω. Πρωτοχρονιά περάσαμε όλοι μαζί στην Κωνσταντινούπολη. Είναι πολύ γλυκιά και του μαγειρεύει κιόλας» αποκάλυψε η Πολίτισσα μαγείρισσα.

Το να μαγειρεύει είναι βασική προϋπόθεση για να της αρέσει η νύφη της; «Σίγουρα μου αρέσει να μαγειρεύει η γυναίκα του γιου μου. Ο μεγάλος μου γιος μαγειρεύει εκείνος στη γυναίκα του, εκείνη δεν μαγειρεύει και δεν τρώει, είναι αδύνατη. Το κορίτσι του Απόλλωνα μαγειρεύει και είναι νοικοκυρούλα» πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top