Τόνια Σωτηροπούλου: Ακούει τον Μαραβέγια να τραγουδάει στο δωμάτιο!

Μένουν μέσα στο σπίτι τους στο Μέτς

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας μένουν μέσα στο σπίτι τους στο Μέτς και φροντίζουν να περνούν δημιουργικά τον χρόνο τους!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meditate, go within 🙏 Αγαπάω το διαλογισμό , η αυτοσυγκέντρωση , η πνευματική συγκέντρωση είναι από τα μεγαλύτερα δώρα που έχω κάνει στον εαυτό μου . Ένας τρόπος συγχώρεσης , κατανόησης των τρωτών μας σημείων αλλά και των γύρω μας . Η παύση , η ουσιαστική απομόνωση είναι αναγκαία κάθε τόσο για να κοιτάξεις κατάματα τον καθρέφτη σου , να σε συγχωρέσεις , να σε αγκαλιάσεις , να αναλάβεις τις ευθύνες σου , να αφήσεις το φως μέσα σου να λάμψει , να συλλογιστείς ως κομμάτι του σύμπαντος και όχι ως μονάδα . Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο , ανήκουμε σε ομάδες , και τίποτα μα τίποτα δεν είναι μόνιμο . Ούτε το κακό , ούτε το καλό . Να προσεύχεσαι για όλους όχι μόνο για το δικό σου σπιτικό . Να προσεχεις τη γη , είναι το σπίτι σου .Να χαίρεσαι με τη χαρά και τις νίκες των άλλων όσο με τις δικές σου . Όσο μικρό κι αν είναι το δωμάτιο , όσο σκοτάδι και αν έχει μην ξεχνάς πως από πάνω σου είναι ο ήλιος και στα πόδια σου η μητέρα γη , η ενέργεια των δυο περνάει μέσα από εσένα , σε συνδέει και με τα δυο , το ποτέ εσυ θα το δεις εξαρτάται από εσένα . Δεν είσαι μόνος . #μένουμε_σπίτι #meditate #gowithin #thistooshallpass

A post shared by toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou) on

Μαγειρεύουν, βλέπουν ταινίες, η Τόνια κάνει γυμναστική και ο Κωστής παίρνει την κιθάρα του και τραγουδάει κάνοντας live στο Instagram!

Η γνωστή ηθοποιός μας δείχνει καθημερινά πώς περνά την ημέρα της. Ο μόνος λόγος που η ίδια θα βγει εκτός σπιτιού και θα περπατήσει μέχρι το γειτονικό παρκάκι, είναι για να κάνει βόλτα το σκύλο της. 

Τόνια Σωτηροπούλου-Κωστής Μαραβέγιας: Αυτό είναι το υπέροχο σπίτι τους!

Σήμερα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της ένα στιγμιότυπο με τον Κωστή Μαραβέγια να τραγουδά, παίζοντας με την κιθάρα του ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top