Πετρούλα: «Είχα ακατάσχετη αιμορραγία στο στομάχι»

Ολες οι λεπτομέρειες για το ατύχημά της

Πετρούλα: «Είχα ακατάσχετη αιμορραγία στο στομάχι»

Σε επέμβαση στο στομάχι υποβλήθηκε η Πετρούλα Κωστίδου, η οποία είχε ατύχημα στην θάλασσα με τζετ σκι.

Η παρουσιάστρια του Star έπεσε από το τζετ σκι με το οποίο έκανε βόλτα πριν από λίγες ημέρες, κάνοντας συγγενείς και φίλους να λαχταρήσουν. «Περνούσαμε πάρα πολύ όμορφα, μέχρι την στιγμή που έπεσα εγώ από το τζετ σκι, χτύπησα στην κοιλιακή χώρα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ακατάσχετη αιμορραγία. Στην συνέχεια ήλθε ασθενοφόρο, με πήρε, εγώ είχα χάσει τις αισθήσεις μου και με μετέφερε στο νοσοκομείο», δήλωσε η Πετρούλα.

Το γελαστό κορίτσι του Star μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, οι γιατροί του οποίου έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή της στο χειρουργείο. Η εγχείρηση πήγε πολύ καλά χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των γιατρών. «Με ειδοποίησαν ότι είχε κάποιο ατύχημα και ήλθα εσπευσμένα από την Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ πολύ τους γιατρούς που την ανέλαβαν και την γλίτωσαν από τα χειρότερα», δήλωσε η μητέρα της.

Παρά την περιπέτειά της, η Πετρούλα δεν έχασε λεπτό του χιούμορ και την αισιοδοξία της. Αμέσως μετά την επέμβασή της, η Πετρούλα μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο για προληπτικές εξετάσεις. «Θέλουν να εξετάσουν την σπονδυλική μου στήλη με αξονικές, θέλουν να δουν και τον αυχένα μου. Θα δούμε… εγώ όμως θεωρώ ότι είμαι καλά», κατέληξε η Πετρούλα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top