Η Amal Clooney στο εξώφυλλο της Vogue

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Η διάσημη φωτογράφος Ανι Λίμποβιτς απαθανατίζει την Αμάλ Κλούνεϊ.  Για το εξώφυλλο της Vogue η δικηγόρος και ακτιβίστρια επιλέγει ένα εντυπωσιακό φόρεμα του οικου Αλεξαντερ μακουιν.

Η σύζυγος του χολιγουντιανού αστέρα Τζορτζ Κλούνει κατεβαίνει τα σκαλιά της πολυτελούς έπαυλης τους στο Μπερκσάιρ φορώντας μια πουα τουαλέτα της Αμερικανίδας σχεδιάστριας Τζοάνα Ορτιτζ, φόρα ένα κόκκινο πουλόβερ και ενα μαύρο παντελόνι ενω πίνει το τσάι της στο αίθριο, ενώ φόρα τα γυαλιά της για να μελετήσει έγγραφα ξαπλωμένη στον καναπέ του σπιτιού της. Εκεί υποδέχεται και την πρόσφυγα- γιαζιντι, θύμα των τζιχαντιστων,  Νάντια Μουραντ...

Σε μια σπάνια συνέντευξη μιλά για τα δίδυμα παιδιά της Έλα και Αλεξάντερ

«Ακούσαμε μερικά «μαμά» και «μπαμπά» . Ο Τζορτζ ήταν πολύ προσεκτικός για να βεβαιωθεί πως το «μαμά» θα ήταν η πρώτη τους λέξη», είπε.

Η δικηγόρος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μιλά για την προσαρμογή της ως πολυάσχολη εργαζομένη μητέρα: «Μεταξύ έξι και οκτώ το πρωί παίρνουμε τα παιδιά στο κρεβάτι μας. Δεν προγραμματίζω καμία τηλεφωνική κλήση πριν τις οκτώ».

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΤΟΥ RITZ PARIS

10.000 αντικείμενα και έπιπλα του ξενοδοχείου Ritz στο Παρίσι βγαίνουν στο σφυρί. Δεν... βρήκαν τη θέση τους στη νέα διακόσμηση του ξενοδοχείο μετά από την ανακαίνιση η οποία κράτησε 4 χρόνια.

Στο θρυλικό ξενοδοχείο είχε σουίτα στο όνομα της η Μαρία Κάλλας. Εκεί έμενε η Κοκο Σανελ ενώ ήταν το στέκι του Ερνεστ Χεμινγουει. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, οι τιμές πώλησης των αντικειμένων  κυμαίνονται από 100 έως 10.000 ευρώ.

 

Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top