Έλληνας ηθοποιός: «δεν μπορώ να ανταπεξέλθω… φιλοξενούμαι από έναν φίλο»

Τι αποκαλύπτει για την οικονομική του κατάσταση

Τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, όπως και οι περισσότεροι Έλληνες, περιγράφει σε συνέντευξή του γνωστός ηθοποιός, που, μεταξύ άλλων, εξομολογείται ότι τον τελευταίο χρόνο φιλοξενείται σε φιλικό σπίτι!

«Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τη ζωή μου όπως όλων. Capital controls, κατασχεμένοι λογαριασμοί, υποχρεώσεις στις οποίες δεν μπορώ να ανταπεξέλθω. Αλλά προσπαθώ να μην με παίρνει από κάτω», λέει, στο περιοδικό «Εγώ Weekly», ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Μάλιστα, ο ηθοποιός, που είχε έρθει στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη με σκάφος και έμενε σε αυτό, παραδέχεται ότι ούτε το σκάφος – σπίτι γλίτωσε. «Το χτύπησε κι αυτό η οικονομική κρίση, πρέπει να επισκευαστεί. Προς το παρόν, είναι στη στεριά. Τον τελευταίο χρόνο φιλοξενούμαι από ένα φίλο. Δεν νοίκιασα ποτέ σπίτι. Οπότε, περιμένω να φτιαχτεί το σκάφος για να επιστρέ��ω στη φωλιά μου», αναφέρει.

«Αν εξαιρέσεις τα οικονομικά, βρίσκομαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου», λέει ο Σωτήρης και καταλήγει: «βλέπω τα πράγματα με μια ματιά αισιοδοξίας, μέσα από την απαισιοδοξία που προσφέρει η χώρα. Προσπαθώ να είμαι θετικός, αν και πιστεύω πως δεν υπάρχει περίπτωση να φτιάξουν τα πράγματα, εκτός κι αν γίνει αυτό που περιμένουν όλοι οι Έλληνες: ένα θαύμα! Ή αν μας βαρεθούν οι Ευρωπαίοι και πουν “σας τα χαρίζουμε”. Που και σε αυτή την περίπτωση, και πάλι από την αρχή να ξεκινήσουμε, ξανά τα ίδια θα κάνουμε!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top