Ταινία με τον Αντόνιο Μπαντέρας ο εφιάλτης των 33 μεταλλωρύχων στη Χιλή-ΔΕΙΤΕ το τρέιλερ

Είχαν εγκλωβισθεί κάτω από τη γη ��ια περισσότερους από 2 μήνες

Τον εφιάλτη που έζησαν 33 χιλιανοί μεταλλωρύχοι οι οποίοι είχαν εγκλωβισθεί κάτω από το έδαφος για περισσότερους από δύο μήνες μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη πέντε χρόνια μετά ο Αντόνιο Μπαντέρας.

Στην ταινία με τίτλο «The 33» πρωταγωνιστούν εκτός από τον Μπαντέρας, ο βραζιλιάνος ηθοποιός Ροδρίγο Σαντόρο, η Ζιλιέτ Μπινός που έχει τιμηθεί με το Βραβείο της Γαλλικής Ακαδημίας και ο Αμερικανός ηθοποιός Τζέιμς Μπρόλιν.

the-33-ifeel-radio.jpg
Στη συνέντευξη Τύπου στο Σαντιάγο, ο Ισπανός ηθοποιός που υποδύεται τον μεταλλωρύχο Μάριο Σεπούλδεβα υπενθύμισε ότι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παρακολούθησαν την επιχείρηση διάσωσης να ξεδιπλώνεται στην τηλεόραση. «Η διάσωσή τους θεωρήθηκε σε άλλες χώρες μεγάλο κατόρθωμα, αυτή είναι η πραγματικότητα» είπε.

33.jpg
Από την πλευρά του ο Σαντόρο δήλωσε πως είναι μεγάλη πρόκληση να ειπωθεί μία πολύπλοκη ιστορία σε διάστημα λίγων ωρών και πως το γεγονός ότι η ταινία επικεντρώθηκε σε μερικούς μόνο χαρακτήρες ήταν καλή επιλογή.

«Η ταινία βασίζεται στην ιστορία των μεταλλωρύχων, των 33. Έτσι έπρεπε να γίνει μια σύνθεση, επελέγησαν λίγοι χαρακτήρες για να πουν όλη την ιστορία» είπε.

flix.jpg
Η ταινία προγραμματίζεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών τον Νοέμβριο.

Υπενθυμίζεται πως οι μεταλλωρύχοι είχαν εγκλωβισθεί σε βάθος 700 μέτρων κάτω από τη γη όταν κατέρρευσε το ορυχείο χρυσού και χαλκού στο οποίο εργάζονταν στην Έρημο Ατακάμα της βόρειας Χιλής. Εκφράζονταν φόβοι ότι είχαν πεθάνει μέχρι τη 17η ημέρα, όταν ακούστηκε ένα χτύπημα στην άκρη ενός τρυπανιού που είχε κατέβει στα βάθη του ορυχείου. Οι διασώστες βρήκαν ένα σημείωμα πάνω στο τρυπάνι που έγραφε: "Εμείς οι 33 στο καταφύγιο είμαστε καλά". Έπειτα από 69 ημέρες κάτω από τη γη ανασύρθηκαν ένας προς έναν στην επιφάνεια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top