��ΑΙ ΟΜΩΣ: Οι stars που βλέπετε έχουν την ίδια ηλικία αλλά μερικοί είναι «κακογερασμένοι»

ΔΕΙΤΕ τις διαφορές τους και δεν θα το πιστεύετε-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΑΙ ΟΜΩΣ: Οι stars που βλέπετε έχουν την ίδια ηλικία αλλά μερικοί είναι «κακογερασμένοι»

​O χρόνος δεν φέρεται το ίδιο καλά σε όλους, και αυτό είναι γεγονός.

Ωστόσο αυτή την στιγμή δεν θα αναζητήσουμε τις αιτίες που μερικοί άνθρωποι φαίνονται πολύ μεγαλύτεροι (ή μικρότεροι) από την πραγματική ηλικία τους, αλλά θα σας δείξουμε τους celebrities που παρά το γεγονός ότι έχουν γεννηθεί την ίδια χρονιά, η εμφάνιση τους απέχει… πολλά έτη!

Αριστερά βλέπετε την Άμπερ Χερντ, δεξιά την Λίντσεϊ Λόχαν. Είναι και οι δυο 29 ετών, αλλά οι καταχρήσεις «φαίνονται» στο πρόσωπο της δεύτερης.

χερντ-λοχαν.jpg
Αριστερά βλέπετε τον Γουέντγουορθ Μίλερ και δεξιά τον Τζουντ Λο. Είναι και οι δυο 42 ετών, αλλά ο πρώτος μοιάζε κατά πολλά χρόνια νεότερος.

μιλερ-λο.jpg
Aριστερά βλέπετε την Ντακότα Φάνινγκ και δεξιά την Κόρτνεϊ Στόντεν. Είναι και οι δυο 21 ετών αλλά η Κόρτνεϊ μεγαλοδείχνει κατά πολύ.

στοντεν-φανινγκ.jpg
Αριστερά βλέπετε τον Μακόλεϊ Κάλκιν και δεξιά τον Ράϊαν Γκόσλινγκ. Αν και ο πιτσιρικάς του «Μόνος στο Σπίτι» είναι γνωστός για τις καταχρήσεις και τα ναρκωτικά, το baby face του δεν χάνεται ούτε στα 34!

καλκιν-γκοσλινγκ.jpg
Αριστερά βλέπετε την 50χρονη Σάντρα Μπούλοκ και δεξιά την Κιμ Ρίτσαρντς. Μπορεί να είναι συνομήλικες, αλλά δείτε εμφάνιση η πρώτη, η οποία πρόσφατα ανακηρύχθηκε από το περιοδικό «People» ως η ωραιότερη γυναίκα για το 2015.

μπουλοκ-ριτσαρντς.jpg
Αριστερά βλέπετε τον Τζέισον Σιγκάλ και δεξιά τον Τζέικ Γκίλενχααλ. Είναι και οι δυο 34 ετών άλλα ο δεύτερος εμφανισιακά κερδίζει… κατά κράτος.

σιγκαλ-γκιλενχααλ.jpg
Αριστερά βλέπετε την Λέιντι Γκάγκα και δεξιά τις δίδυμες αδερφές Όλσεν. Είναι όλες τους 29 ετών αλλά η εκκεντρική σταρ δίπλα τους δείχνει σαφώς μεγαλύτερη.

γκαγκα-ολσεν.jpg
Aριστερά βλέπετε τον 51χρονο Μπραντ Πιτ και δεξιά τον συνομήλικο του Κουέντιν Ταραντίνο. Αν δεν σας το λέγαμε θα το καταλαβαίνατε πως είναι συνομήλικοι;

πιτταραντινο.jpg
Αριστερά είναι η 35χρονη Ζόι Ντεστσάνελ και δεξιά η Κριστίνα Αγκιλέρα που έχει την ίδια ακριβώς ηλικία, με την πρώτη να φαίνεται αρκετά νεότερη.

ντεστσανελ-αγκιλερα.jpg

Αριστερά ο Κέβιν Κόστνερ. Δεξιά ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον. Είναι και οι δυο 60 ετών, αλλά στον δεύτερο «φαίνεται» περισσότερο.
κοστνερ-θορντον.jpg




Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top