Όταν «πάγωσε» το χαμόγελο της Ιβάνκα: Πώς την αποκάλεσε δημοσιογράφος και την έκανε έξαλλη

Δείτε το στιγμιότυπο που κάνει το γύρο των αμερικανικών ΜΜΕ

Το γύρο των αμερικανικών ΜΜΕ αλλά και του διαδικτύου κάνει η αντίδραση της Ιβάνκα Τραμπ κατά την διάρκεια συνέντευξης της στο κανάλι CBS.

Όπως θα δείτε και στο videο, η… «Πρώτη Κόρη» της Αμερικής και «δεξί χέρι» του Ντόναλντ Τραμπ, πέρασε μαζί με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ, από την αίθουσα του Λευκού Οίκου, όπου το CBS έπαιρνε συνεντεύξεις από στελέχη της αμερικανικής κυβέρνησης.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑ

Θέλοντας να φανεί ευγενική, έκατσε να πει ένα «γεια» στο τηλεοπτικό συνεργείο, με τους δημοσιογράφους να την πείθουν να τους δώσει μια συνέντευξη-αστραπή, που κράτησε συνολικά πέντε λεπτά.

Ο σύζυγός της Ιβάνκα, Τζάρεντ Κούσνερ, αν και ήταν προσκεκλημένος να κάτσει μαζί τους, επέλεξε  να σταθεί διακριτικά πίσω από τις κάμερες, παρακολουθώντας την συνέντευξη.

ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

Και ενώ όλα έβαιναν καλώς, με το που τελείωνε η συνέντευξη, μια από τις δημοσιογράφους, η Γκέιλ Κινγκ, είχε την φαεινή ιδέα μα αποκαλέσει την Ιβάνκα αντί για Τραμπ… Κούσνερ.

«Ευχαριστούμε κυρία Κούσνερ» της είπε, με την Ιβάνκα να «παγώνει», να χάνει το χαμόγελο της και να ρίχνει ένα «ψυχρό» βλέμμα στην δημοσιογράφο, μετανιώνοντας την στιγμή που έκατσε στη συνέντευξη.

ΒΛΕΜΜΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ

Το εν λόγω στιγμιότυπο, σχολιάστηκε εκτενώς από τα αμερικανικά ΜΜΕ, καθώς οι εκφράσεις της Ιβάνκα είναι «όλα τα λεφτά».

ΠΑΕΙ Η ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top