Μπράουνις διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει έφτιαξε ο pastry chef, Γιώργος Πότσης.
Ο ζαχαροπλάστης εκτός από κουβερτούρα υγείας χρησιμοποίησε καρύδια πεκάν που έδωσαν μία ιδιαίτερη γεύση το μπράουνις.
ΥΛΙΚΑ
190γρ βούτυρο αγελάδος
110γρ κουβερτούρα υγείας
200γρ ζάχαρη κρυσταλλική 3 μεσαία αυγά(150γρ)
80γρ αλεύρι μαλακό
100γρ καρύδια πεκάν
Συνταγή για ένα ταψί 24εκ*24εκ.
Εκτέλεση
Λιώνουμε το βούτυρο με την κουβερτούρα και τα ομογενοποιούμαι. Ρίχνουμε την ζάχαρη, τα αυγά και στο τέλος προσθέτουμε τα καρύδια ανακατεμένα με το αλεύρι. Ρίχνουμε το μίγμα μας στο ταψί, στον πάτο του οποίου έχουμε βάλει λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ο C για 25 περίπου λεπτά.
Tips: Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το καρύδι πεκάν και με άλλους ξηρούς καρπούς, όπως καρύδια ή φουντούκια. Για τους choco lovers, για να κάνουμε το μπράουνις μας ακόμη πιο σοκολατένιο, μπορούμε να το επικαλύψουμε με μία γκανάζ σοκολάτας.
Από τον pastry chef, Γιώργο Πότση